Μέγκι Ντρίo – «Δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι»
Τι είπε γνωστό μοντέλο.
Η Μάρα Μεϊμαρίδη δέχθηκε το δικαιολογημένο κράξιμο της κοινής γνώμης για εκείνο το «τι ράτσα είναι το Σαντικάι» που είχε ξεστομίσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.
Για αυτή τη ρατσιστική δήλωση, όμως, ρωτήθηκε και η Μέγκι Ντρίο, η οποία έχει καταγωγή (όπως και ο Σαντικάι) από την Αλβανία.
Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM απάντησε σε έντονο ύφος πως «είναι τραγικό για μία γυναίκα σε τέτοια ηλικία, που την στηρίξαμε τόσο και τη βάλαμε σε ριάλιτι.
Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε σκυλάκια, ούτε γατάκια».
Από θαύμα ζω
Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στην κατάσταση υγείας του πατέρα της. «Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι αναμενόμενο, αφού έχει χάσει τη σύντροφό του. Του φαίνεται άδειο το σπίτι και όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού».
Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της. «Εγώ από θαύμα ζω, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα πάνω σε μία κολώνα, σε λεωφόρο. Δε θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά το θάνατο της μητέρας μου, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση».
- Χημικές αναλύσεις σε σκελετούς Αφρικανών αποκαλύπτουν τα μακριά πλοκάμια του δουλεμπορίου
- Ολλανδία: Σύγκρουση τραμ στη γέφυρα Erasmus στο Ρότερνταμ – 15 τραυματίες
- Σταύρος Γεωργίου: Στο μικροσκόπιο το DNA από τα νύχια του θύματος για τον εντοπισμό του δράστη
- Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΑΔ για την Πολεοδομία Ρόδου – Παρατυπίες, καθυστερήσεις και πιθανές ποινικές ευθύνες
- Τσιμίκας: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ – Να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)
- Διαιτησία: Αυτή είναι η λίστα των Ευρωπαίων VAR υψηλού επιπέδου για τα ντέρμπι της Super League
- Ουκρανία: Ο αρχηγός του στρατού έφυγε – Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Φεντόροφ «εξέχουσα θέση» στην κυβέρνηση
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Ρίας Ελληνίδου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442