Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάθε κουτί μετράει-Δράση κοινωνικής ευθύνης

Κάθε κουτί μετράει-Δράση κοινωνικής ευθύνης

Με την εορταστική περίοδο να ολοκληρώνεται, στον Δήμο Παπάγου Χολαργού υπενθυμίζουν πως μια απλή πράξη βοηθάει τις κοινωνικές δομές του Δήμου και προστατεύει το περιβάλλον

Κάλεσμα σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη απευθύνει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού να συμμετέχει σε μια δράση ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος. Και μάλιστα το πράττει με ένα τρόπο ελκυστικό

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το «Κάθε Κουτί Μετράει», με σύνθημα «Ό, τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα» και με σκοπό την ενθάρρυνση των πολιτών να ανακυκλώνουν τα άδεια κουτάκια αναψυκτικών, τοποθέτησαν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο άλσος «Α. Παπανδρέου» Χολαργού, σε συνεργασία με τον βραβευμένο καλλιτέχνη Νίκο Ράκκα.

Σκοπός του, να τραβήξει τα βλέμματα και να υπενθυμίσει σε όλους, ότι η ανακύκλωση είναι μια υπόθεση όλων μας που μπορεί να γίνει μια εύκολη καθημερινή συνήθεια με πολλαπλά οφέλη για τον πλανήτη.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος (δεξιά) μαζί με τον Νίκο Ράκκα δίνουν το παράδειγμα

Γεμίζουμε με κουτάκια αλουμινίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που είναι τοποθετημένο στο στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου του Δήμου (25ης Μάρτιου και Ευριπίδου), με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβούλου Νικήτα Κεφαλογιάννη, γιατί μικρές καθημερινές πράξεις, όπως η χωριστή διαλογή και η ανακύκλωση των απορριμμάτων μπορούν να κάνουν τη διαφορά για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη.

Το Δέντρο θα βρίσκεται στο άλσος έως τις 10 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, θα συλλεχθούν τα κουτιά που θα συγκεντρωθούν, το ποσό που θα εξοικονομηθεί από την ανακύκλωσή τους θα πολλαπλασιαστεί από το «Κάθε Κουτί Μετράει» και θα δοθεί σε κοινωνική δομή του δήμου.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024