Απάντηση Αντσελότι σε Τσάβι – «Υπάρχει πρωτόκολλο και πρέπει να το σεβαστούμε»
Την αντίθεσή του στις αναβολές αγώνων εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε πως οι ομάδες της La Liga οφείλουν να σεβαστούν το πρωτόκολλο κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως όλες οι ομάδες της La Liga πρέπει να σεβαστούν το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής και να συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά.
«Είναι ένα σύνθετο ζήτημα και σέβομαι τη γνώμη όλων. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν επηρεαστεί, όπως εμείς απέναντι στη Μπιλμπάο. Υπάρχει όμως πρωτόκολλο που ορίζει ότι πρέπει να παίξεις και οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Στο τέλος της ημέρας είναι αρκετά δίκαιο. Βρισκόμασταν σε απομόνωση για μήνες και δεν υπήρχαν παιχνίδια. Η πανδημία πλέον όμως είναι υπό έλεγχο και ακούμε αυτά που λένε οι επιστήμονες. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του 62χρονου προπονητή.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.