Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κοκλώνης - Δημοσίευσε βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Βίσση με την Βανδή

Νίκος Κοκλώνης – Δημοσίευσε βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Βίσση με την Βανδή

Βίντεο ντοκουμέντο του Νίκου Κοκλώνη από την πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς

Ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Νίκου Κοκλώνη. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας θέλησε να αποχαιρετήσει το 2021, με μια από τις πιο αγαπημένες του στιγμές της χρονιάς που πέρασε. Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο με ένα αυθόρμητο μουσικό ντουέτο της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Οι δύο κυρίες, μάλιστα, δείχνουν ιδιαίτερα χαλαρές και χαρούμενες, την ώρα που ερμηνεύουν μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή με τον τίτλο, «Στα ‘δωσα όλα».

Casual και απλά ντυμένες και σε γιορτινό mood, οι δύο τραγουδίστριες απολαμβάνουν τη στιγμή με φόντο το χριστουγεννιάτικα στολισμένο σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη, σύμφωνα με το Okmag.gr

Θυμίζουμε πως ο περσινός τελικός του J2US ήταν η αφορμή για την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, μετά από προτροπή του Νίκου Κοκλώνη και τη συμβολή του μάνατζέρ τους, Γιώργου Αρσενάκου, να λήξουν μία «κόντρα» χρόνων που τους είχαν “φορτώσει” τα media. Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή του σόου κι έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη. Ερμήνευσαν αγκαλιά μεγάλες επιτυχίες και έδωσαν ένα πραγματικά πανέμορφο θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Να θυμίσουμε πως στον μεγάλο τελικό του J2US φέτος δεν θα εμφανιστεί δια ζώσης η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια βρέθηκε θετική στον κοροναϊό. Με βίντεο που ανέβασε η ίδια την Πέμπτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη μεγάλη βραδιά με link από το σπίτι της.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024