Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τράβις Σκοτ - Τέλος η συνεργασία του με τη Dior μετά την τραγωδία στο Astroworld

Τράβις Σκοτ – Τέλος η συνεργασία του με τη Dior μετά την τραγωδία στο Astroworld

Ο κόσμος της μόδας γυρίζει την πλάτη στον ράπερ μετά το φονικό ποδοπάτημα στη συναυλία του στο Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 10 άτομα και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

Επ’ άριστον αναβλήθηκε η συνεργασία του Τράβις Σκοτ και του γαλλικού οίκου μόδας Dior.

Η συλλογή τους ήταν να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2022, αλλά πλέον βρίσκεται στον «αέρα» μετά τη συναυλία του ράπερ στο Τέξας, στο Φεστιβάλ Astroworld, όπου έχασαν τη ζωή τους 10 άτομα και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

«Από σεβασμό προς όλους όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στο Astroworld, η Dior αποφάσισε να αναβάλει επ’ αόριστον την κυκλοφορία προϊόντων από τη συνεργασία Cactus Jack που αρχικά προοριζόταν να συμπεριληφθεί στη συλλογή της το καλοκαίρι του 2022», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στο WWD.

Η συνεργασία του Σκοτ με τον δημιουργικό διευθυντή Κιμ Τζόουνς ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο. Ακολούθησε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκαν κομμάτια αφιερωμένα στον αείμνηστο ράπερ Pop Smoke, αθλητικά παπούτσια και πολλά άλλα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ο Dior συνεργάζεται με μουσικό.

Η συλλογή καψουλών επρόκειτο να πωληθεί ένα χρόνο μετά την αποκάλυψή της

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Nike, που είχε δώσει τα χέρια με τον ράπερ για δύο σνίκερς, ακύρωσε τη συνεργασία τους.

Το ίδιο έκανε και η Σχολή Σχεδίου Parsons της Νέας Υόρκης, η οποία είχε προαναγγείλει ότι θα συνεργαστεί με τον Σκοτ.

«Έχω μια ευθύνη για να ανακαλύψω τι συνέβη»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ράπερ διαβεβαίωσε πως δεν γνώριζε για οποιοδήποτε πρόβλημα στη μοιραία συναυλία και μάλιστα επισήμανε ότι έμαθε για τους νεκρούς και τους τραυματίες μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή.

«Δεν γνώριζα τις ακριβείς λεπτομέρειες έως λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου (μετά τη συναυλία)», είπε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Charlamagne tha God, σε συνέντευξη που προβλήθηκε στο κανάλι του στο YouTube.

Παράλληλα, τόνισε πως ένιωσε ότι έχει ευθύνη στο να βρει τι ακριβώς συνέβη και να διασφαλίσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ ξανά.

«Οι θαυμαστές έρχονται στο σόου για να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία και έχω μια ευθύνη για να ανακαλύψω τι συνέβη εκεί. Έχω μια ευθύνη για να βρω τη λύση», ανέφερε.

Ο γνωστός ράπερ διέκοψε το σόου δύο φορές, μία για να καλέσει τους άνδρες ασφαλείας να βοηθήσουν έναν θαυμαστή του που είχε λιποθυμήσει, όμως σημείωσε πως ο θόρυβος στη σκηνή και τα πυροτεχνήματα καθιστούσαν δύσκολο για εκείνον να καταλάβει καλύτερα τι συνέβαινε.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024