Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόλαση ο Damiano των Maneskin – Ποζάρει γυμνός αγκαλιά με μια γάτα

Κόλαση ο Damiano των Maneskin – Ποζάρει γυμνός αγκαλιά με μια γάτα

Οι Mansekin το συγκρότημα από την Ιταλία που κέρδισε την Eurovision είναι για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Ο Damiano, ο τραγουδιστής του, με τις φανατικές οπαδούς σε όλον τον κόσμο, ποζάρει γυμνός και ξεσηκώνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο Damiano των Maneskin, δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει γυμνός. Το έχει ξανακάνει και άλλες φορές στο παρελθόν. Μόνο που αυτήν την φορά κρατάει αγκαλιά μια γάτα (την γάτα του που την ονομάζει Lego) και φοράει τον κόκκινο σκούφο του άγιου Βασίλη.

Στο προφίλ του στο instagram, ανέβασε αυτήν την φωτογραφία και από κάτω έγραψε λακωνικά: «Καλά Χριστούγεννα». Είναι όρθιος αγκαλιά με το γατί και έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία του με ένα emoticon Άγιο Βασίλη.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Οι Maneskin

Οι Maneskin είναι Ιταλικό συγκρότημα. Σχηματίστηκε στη Ρώμη το 2016 και αποτελείται από τους Damiano David (φωνή), Victoria De Angelis (μπάσο), Thomas Raggi (κιθάρα), και Ethan Torchio (ντραμς).

Έγιναν γνωστοί στην Ιταλία το 2017 μετά την συμμετοχή τους στην ενδέκατη έκδοση του X Factor, χάρη στην οποία, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, και υπέγραψαν συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία.

Το 2021, κέρδισαν την 71η έκδοση του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο με το τραγούδι Zitti e buoni και στη συνέχεια εκπροσώπησαν την Ιταλία με το ίδιο τραγούδι στην 65η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021. Κατάφεραν να νικήσουν και σε αυτή την διοργάνωση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024