Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Η ευκαιρία του Μαντί

Ολυμπιακός – Η ευκαιρία του Μαντί

Το μικρό κακό του Κόπα Άφρικα και η ευκαιρία του μεγάλου Καμαρά

Από τη στιγμή που δεν κλήθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην εθνική ομάδα του Μαρόκου (κάτι που μεταξύ μας ήταν και το αναμενόμενο) και παράλληλα γλίτωσαν και ο Μαντί Καμαρά με τον Χένρι Ονιεκούρου τις κλήσεις στις εθνικές Γουινέας και Νιγηρίας αντίστοιχα, το κακό που προκαλεί στον Ολυμπιακό το Κόπα Άφρικα είναι το μικρότερο δυνατό. Κι αν πάνε καλά τα πράγματα, ίσως να μην του στοιχίσει και καθόλου.

Οι πιο σοβαρές απώλειες για την ομάδα είναι ο Σισέ και ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο Κουντέ, που κλήθηκε στην εθνική Καμερούν, το τελευταίο δίμηνο έχει παίξει ελάχιστα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Οι απώλειες του Σισέ και του μικρού Καμαρά αμελητέες δεν είναι, καθώς μιλάμε για τον κορυφαίο αμυντικό του φετινού Ολυμπιακού, αλλά και για έναν πιτσιρικά που ήρθε από το πουθενά και ουσιαστικά έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας με την παρουσία του, ωστόσο τα κενά τους θα καλυφθούν. Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει αποκτηθεί ο Μανωλάς για το κέντρο της άμυνας, ενώ από τη στιγμή που μένει εδώ ο Μαντί Καμαρά η τρύπα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ίσως να μην είναι τόσο έντονη.

Και ξέρετε κάτι; Χωρίς τον Αγκιμπού στην ενδεκάδα να του «κλέβει» ρόλο και χώρο, ο Μαντί θα έχει την ευκαιρία να μας θυμίσει τον παίκτη που θαυμάσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Εγώ τουλάχιστον περιμένω κάτι τέτοιο, διότι δε νομίζω ότι… ξέχασε την μπάλα ο Αφρικανός, ούτε πιστεύω ότι έχει ξενερώσει επειδή δεν πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι. Έχει ευκαιρία μπροστά του ο… μεγάλος Καμαρά και θέλω να πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες, αλλά και τη θέληση, να μην την αφήσει να πάει χαμένη.

Και κάτι τελευταίο για να ξέρετε το «κακό» που προκαλεί το Κόπα Άφρικα στον Ολυμπιακό. Τα παιχνίδια που ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί σίγουρα τους τέσσερις παίκτες είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (5/1), με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (9/1), με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (16/1) και με τα Γιάννενα στο Καραϊσκάκη (23/1).

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κάποιος ή κάποιοι από τους τέσσερις παίκτες μάλλον θα έχουν επιστρέψει, καθώς από 23 έως 26 Γενάρη θα διεξαχθεί η φάση των «16» του Κόπα Άφρικα και το πιθανότερο είναι πως κάποιοι θα τελειώσουν εκεί.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024