Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Η απόδειξη ότι είναι καλύτερος από πέρσι

Ολυμπιακός – Η απόδειξη ότι είναι καλύτερος από πέρσι

Η σύγκριση της περσινής βαθμολογίας με τη φετινή αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός είναι αποτελεσματικότερος σε σχέση με πέρσι και σταθερά η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Λαμίας στο Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα, έφθασε τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις 13 συνολικά σε 15 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει αήττητη, έχοντας δύο ισοπαλίες εντός έδρας με 0-0 (Ατρόμητος, Παναθηναϊκός), και έχει καταφέρει να βρίσκεται στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ, που ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΟΦΗ με 2-1 και ουσιαστικά εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες της για τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους είναι κυνικοί και αποδεικνύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, οδεύοντας ταυτόχρονα ολοταχώς για το τρίτο σερί πρωτάθλημα με τον πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο τους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την απόδοσή του, όμως παίρνει αυτό που χρειάζεται, δηλαδή τους τρεις βαθμούς σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει, εκτός από τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, να έχουν μαζέψει και παραπάνω βαθμούς απ’ ό,τι στο περσινό πρωτάθλημα στην ίδια αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, πέρσι στη 15η στροφή του πρωταθλήματος είχαν 39 βαθμούς με 12 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ φέτος μετρούν 41 βαθμούς με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο βαθμολογικός πίνακας τόσο πέρσι όσο και φέτος δείχνει πόσο σταθερός είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και πόσο πιο μπροστά από όλους τους υπόλοιπους στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να κυμαίνονται ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα με την περσινή σεζόν.

Η Ένωση έχει τους ίδιους βαθμούς (30) με την περασμένη σεζόν. Όμως, πέρσι ήταν στην τρίτη θέση και όχι στη δεύτερη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά από την πλευρά του είχε 29 βαθμούς πέρσι, ενώ φέτος έχει 28, παρά το γεγονός ότι έκανε μια φοβερή κοιλιά τον περασμένο μήνα, ενώ το Τριφύλλι από την πλευρά του φέτος έχει 23 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση (με ένα ματς λιγότερο), ενώ πέρσι είχε 22 και ήταν στην πέμπτη.

Μοναδικός «χαμένος», πολύ μάλιστα, συγκριτικά με την περασμένη σεζόν στη βαθμολογία είναι ο Άρης, που στη 15η αγωνιστική ήταν δεύτερος με 32 βαθμούς, ενώ φέτος έχει μόλις 21 βαθμούς και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας, αν και κουβαλά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος το -6 από την υπόθεση Λάσκοφ, αφού χωρίς αυτή θα είχε μαζέψει 27 βαθμούς και θα ήταν στην τέταρτη θέση.

Η μεγάλη διαφορά που συναντά κανείς είναι στους ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, με τους Ηπειρώτες να είναι στο +8 συγκριτικά με πέρσι, αφού έχουν 22 βαθμούς έναντι 14 το 2020-21 και είναι στην 5η θέση, ενώ η ομάδα του Περιστερίου φέτος έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ειδικότερα, ύστερα από 15 αγωνιστικές έχει μόλις 9 βαθμούς τη στιγμή που πέρσι στο ίδιο διάστημα είχε 20, δηλαδή 11 παραπάνω, και ήταν 6η.

Η βαθμολογία την περσινή σεζόν στη 15η αγωνιστική

Η βαθμολογία τη φετινή σεζόν

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024