Νέα κτηνωδία, αυτή τη φορά στο Κιλκίς, έλαβε χώρα με θύμα έναν σκύλο.
Ημεδαπός άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν σκύλο και συνελήφθη χτες μετά από έρευνες.
Μάλιστα, κατείχε παράνομα το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
«Συνελήφθη χθες (25 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πυροβόλησε και θανάτωσε έναν σκύλο. Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε παράνομα κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας