Γιάννης Φλωρινιώτης – Ο πατριός μου έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό για να της δώσει μπουνιά και τον έδειρα
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε τρια ορφανοτροφεία
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε.
«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όλα τα παιδιά περίμεναν πότε θα έρθουν. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή χάσαμε τον πατέρα μου όταν ήμασταν μικρά παιδιά και η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει. Πήγα στο ορφανοτροφείο 7 χρονών» δήλωσε ο τραγουδιστής.
Ο ίδιος συνέχισε με εξομολογητική διάθεση: «Η μητέρα που οικογένεια έκανε πιο μετά. Έμενα με τη γιαγιά γιατί δεν είχε λεφτά. Όταν η μητέρα μου ήθελε να με πάρει με έβαλαν να διαλέξω με ποιον θέλω να ζήσω, με τη γιαγιά μου ή με τη μαμά μου. Με πήραν σε ένα χώρο οι δυο δικηγόροι και μου είπαν ότι έπρεπε να διαλέξω. Ήταν πολύ μεγάλη πληγή για ένα παιδί να πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να μεγαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη γιαγιά μου που επέλεξα τη μητέρα μου. Της είπα ότι την αγαπάω πολύ και ότι θα πήγαινα κάθε μέρα να την βλέπω».
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για ένα τραγικό περιστατικό που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει. «Ήμουν άρρωστος και η μαμά μου μου έφερε να φάω ένα γιαουρτάκι. Επειδή είχαμε πολύ μεγάλη φτώχεια ο πατριός μου θύμωσε και την έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό και πήγε να τη χτυπήσει και τον έδειρα. Υποσχέθηκα στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου ότι θα τις σώσω από τη φτώχεια, κι έτσι έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης».
- Τουρκία: Σεισμός 5 Ρίχτερ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα
- Σταθερότητα ή ακυβερνησία; Η Ιστορία διαψεύδει το δίλημμα που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στη Σητεία – Ήχησε το 112, σηκώθηκαν δύο εναέρια
- Έρχονται τα νέα τιμολόγια ρεύματος – Σε σταθερή άνοδο τα μπλε
- Πες μου τι θέλεις να σου πω ποια άσκηση σου ταιριάζει
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με 39αρια – Πού θα βρέξει
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442