Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σφαγή στο Twitter μετά τις δηλώσεις Jay-Z - Είναι καλύτερη από το Μάικλ Τζάκσον η Μπιγιονσέ;

Σφαγή στο Twitter μετά τις δηλώσεις Jay-Z – Είναι καλύτερη από το Μάικλ Τζάκσον η Μπιγιονσέ;

Ο ράπερ σύγκρινε τον Μάικλ Τζάκσον με την της Beyoncé

Ο Jay-Z έχει διχάσει τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή πρόσφατα είπε ότι η σύζυγός του τραγουδίστρια της R&B και ποπ, Beyoncé είναι μια «εξέλιξη» του Μάικλ Τζάκσον.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συζήτησης στο Twitter Spaces του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία με την τραγουδίστρια Αλίσια Κιζ κυριάρχησε το θέμα της συνεργασίας με τα παιδιά τους.

Το 2019, η Αλίσια Κιζ κυκλοφόρησε βίντεο με τον γιο της Έτζιπτ (ο οποίος άρχισε να παίζει πιάνο όταν ήταν τεσσάρων ετών) στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων iHeart εκείνη τη χρονιά.

Εν τω μεταξύ, το τραγούδι της κόρης του Jay-Z και της Beyoncé, Blue Ivy, «Blue’s Freestyle / We Family» κυκλοφόρησε ως bonus στο άλμπουμ του Jay-Z το 2017 «4:44». Ήταν πέντε χρόνων τότε.

Ο Jay-Z είπε: «Είναι η εξέλιξη. Αν δεν πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα είναι καλύτεροι από αυτό που δημιουργήσαμε, τότε δεν πιστεύουμε στην εξέλιξη».

Ο ράπερ για να εξηγήσει την άποψή του έκανε σύγκριση του Μάικλ Τζάκσον και της Beyoncé.

«Μπορώ να σου δώσω ένα εκατομμύριο λόγους… και η Bey θα θυμώσει μαζί μου που το είπα αυτό, αλλά ο Μάικλ Τζάκσον δεν είχε ποτέ Coachella» τόνισε αναφερόμενος στηn θρυλική εμφάνιση της Beyoncé στο Μουσικό Φεστιβάλ στην έρημο στη νότια Καλιφόρνια

Ο Jay-Z είπε ότι ενώ ο Μάικλ Τζάκσον έχει κάνει «καταπληκτικά πράγματα», η σύζυγός του, τραγουδίστρια της επιτυχίας «Single Ladies» είναι «η εξέλιξή του» επειδή η Beyoncé «τον παρακολουθούσε όταν ήταν εννιά ετών».

«Παρακολουθούσε τι έκανε και βελτίωσε την ιδέα» είπε ο Jay-Z και πρόσθεσε ότι τα παιδιά του θα παρακολουθήσουν τι έκαναν οι γονείς τους και «θα το οδηγήσουν σε επόμενο επίπεδο».

Διαμάχη στο Τwitter

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024