Πάτρα – Μετά τον πατέρα πέθανε από κοροναϊό και ο γιος του
Ήταν και οι δυο ανεμβολίαστοι
Μετά την τραγωδία στην Ηλεία με 4 νεκρούς σε οικογένεια ιερέων, έρχεται και δεύτερη τραγωδία στην Πάτρα αυτή την φορά.
Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του ιερέα στην Παναγία Αλεξιώτισσα από κοροναϊό, έφυγε σήμερα Σάββατο τα ξημερώματα από την ζωή και ο γιος του, επίσης ιερέας.
Η κατάστασή του, όπως αναφέρει το flamis.gr, είχε θεωρηθεί από την αρχή πολύ σοβαρή και τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο ιερέας, όπως αναφέρει το thebest.gr νοσούσε από κοροναϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα μαζί με τον πατέρα του αλλά και τη σύζυγό του.
Ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι
Το περιστατικό έχει συγκλονίζει τον κόσμο της εκκλησίας και όχι μόνο, αφού ο ιερέας που λειτουργούσε στα Κρύα Ιτεών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Λίγα 24ωρα πριν, ο πατέρας του δεν άντεξε και έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος όπως και ο γιος του.
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης για αγροτικό: Το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τον προσχηματικό διάλογο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο



