Οικονόμου – Σε σύγχυση ο Τσίπρας – Εύχεται ανάσταση ενόψει Χριστουγέννων
«Ο κ. Τσίπρας, βιώνοντας προφανώς τραγικά τα πολιτικά και υπαρξιακά του αδιέξοδα, εύχεται ανάσταση ενόψει Χριστουγέννων. Έπεσε θύμα και ο ίδιος της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει» επισημαίνει ο Γιάννης Οικονόμου
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τη φράση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατά την περιοδεία του στο Περιστέρι επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές λέγοντας ότι όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «τόσο το καλύτερο για να αναστηθεί η κοινωνία.
«Ο κ. Τσίπρας, βιώνοντας προφανώς τραγικά τα πολιτικά και υπαρξιακά του αδιέξοδα, εύχεται ανάσταση ενόψει Χριστουγέννων. Έπεσε θύμα και ο ίδιος της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει» επισημαίνει ο Γιάννης Οικονόμου.
Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε: «Αντί να στηρίξει το λαϊκό εισόδημα, ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον τροχονόμο στα καρτέλ και ο υπουργός του τον εξωγήινο. Μας λέει ότι δεν υπάρχει ακρίβεια και ότι τον καλούν για σέλφι στα σουπερμάρκετ. Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για να αναστηθεί η κοινωνία».
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη: ο κ. Τσίπρας, βιώνοντας προφανώς τραγικά τα πολιτικά και υπαρξιακά του αδιέξοδα, εύχεται ανάσταση ενόψει Χριστουγέννων. Έπεσε θύμα και ο ίδιος της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει. https://t.co/OjvY8nfHbX
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) December 23, 2021
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)


























![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442