O ένοικος του σπιτιού, άκουσε θόρυβο στην αυλή γύρω στις 02:30 τη νύχτα και όταν σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει αντίκρισε το ελάφι, να είναι εγκλωβισμένο στον χώρο.
Ένα ελάφι εγκλωβίστηκε για πολλές ώρες σε αυλή σπιτιού στο Μενίδι. Το ελάφι κατέβηκε από την χιονισμένη Πάρνηθα στο Μενίδι και πήδηξε τα κάγκελα του σπιτιού.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο ένοικος του σπιτιού, άκουσε θόρυβο στην αυλή γύρω στις 02:30 τη νύχτα και όταν σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει αντίκρισε το ελάφι, να είναι εγκλωβισμένο στον χώρο.
Άμεσα κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να επικοινωνήσει με άλλες Αρχές, όπως το Δασαρχείο, ώστε το ελάφι να απομακρυνθεί με ασφάλεια από την αυλή του σπιτιού, λέγοντας ωστόσο ότι ουδείς, πλην της Άμεσης Δράσης, απαντούσε στα τηλεφωνήματα του.
Όπως εξήγησε, το σπίτι είναι σε κεντρικό σημείο του Μενιδιού και η απλή λύση, να ανοίξει την πόρτα της αυλής και κάποια στιγμή το ελάφι να μπορέσει να φύγει, θα εγκυμονούσε κινδύνους τόσο για το ζώο, όσο και για τυχόν διαβάτες ή αυτοκίνητα που θα «βρίσκονταν στον δρόμο του», καθώς είναι και τρομαγμένο, για αυτό και κάλεσε τις Αρχές, ώστε το ζώο να απελευθερωθεί με ασφάλεια για όλους, στο φυσικό περιβάλλον του.
Μάλιστα, όπως λέει, του έριξε τροφή, αν και το ελάφι είχε “φροντίσει” να φάει ορισμένα απο τα φυτά που βρίσκονταν στην αυλή…
Το ζώο παραμένει στην αυλή για τουλάχιστον έξι ώρες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).