Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι Πότερ - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του reunion για τα 20 χρόνια

Χάρι Πότερ – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του reunion για τα 20 χρόνια

Οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς και όλοι ανυπομονούν γι΄αυτό.

Δύο δεκαετίες συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του Χάρι Πότερ, «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος».

Το μακρινό 2001 εμφανίστηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες ο μικρός μάγος Χάρι και οι φίλοι του, με τις περιπέτειές τους να συναρπάζουν τον κόσμο και η ταινία να αποφέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως και να λαμβάνει τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ακολούθησαν «Η κάμαρα με τα μυστικά», «Ο αιχμάλωτος του Αζκάμπαν», «Το κύπελλο της φωτιάς», «Το τάγμα του φοίνικα», «Ο ημίαιμος πρίγκιπας» και «Οι κλήροι του θάνατου».

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να εορταστούν τα 20 χρόνια με ένα reunion;

To HBO Max κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την επανένωση των μάγων. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα τα πουν ξανά, την Πρωτοχρονιά, σε μία πολυαναμενόμενη συνάντηση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Το αφιέρωμα θα έχει τον τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts»,  με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ να επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς.

Οι άλλοτε μικροί ηθοποιοί θα συζητήσουν, θα θυμηθούν και θα συγκινηθούν αναπολώντας όσα έζησαν.

Σημειώνεται ότι το αφιέρωμα θα μεταδοθεί την άνοιξη και από δυο συνδρομητικά κανάλια της Warner, στην οποία «ανήκουν» όλες οι ταινίες του franchise.

«Αυτή η αναδρομή αφιερώνεται σε όλους εκείνους που η ζωή τους επηρεάστηκε από αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο –από τα ταλαντούχα μέλη του καστ και του συνεργείου, που έβαλαν όλη τους την ψυχή σε αυτή την μοναδική κινηματογραφική σειρά, μέχρι τους παθιασμένους θαυμαστές που εξακολουθούν να κρατάνε ζωντανό το πνεύμα του κόσμου της μαγείας 20 χρόνια μετά,» δήλωσε ο Τομ Άσαϊμ, πρόεδρος του αρμόδιου τμήματος της Warner.

Δείτε το τρέιλερ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024