Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς
Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε.
Μία γευστική σαλάτα ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.
Σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς, για όσους θέλουν ένα ελαφρύ, αλλά και χορταστικό πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία καπριτσιόζα
1 φιλέτο κοτόπουλο
100 γρ. γραβιέρα
50 γρ. ξηροί καρποί
30 γρ. αλεύρι
10 ντοματίνια
1 κόκκινο μήλο
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη
- Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
- Σίνερ: «Θα παίξω στο Ρολάν Γκαρός μόνο αν είμαι 100% έτοιμος»
- Έρχεται αύξηση για τους εργαζόμενους συνταξιούχους – Οι δικαιούχοι
- Το Βερολίνο ανακαλεί τον Γερμανό πρέσβη στη Μόσχα
- Ουκρανία: Αρθρο-κόλαφος πρώην αξιωματούχου των ΗΠΑ για τους «αέναους πολέμους μας»
- Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή