Μία γευστική σαλάτα ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.

Σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς, για όσους θέλουν ένα ελαφρύ, αλλά και χορταστικό πιάτο.

Υλικά

1 συσκευασία καπριτσιόζα

1 φιλέτο κοτόπουλο

100 γρ. γραβιέρα

50 γρ. ξηροί καρποί

30 γρ. αλεύρι

10 ντοματίνια

1 κόκκινο μήλο

1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ξύδι

2 κ.σ. γιαούρτι

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη