Όχι μια όχι δυο αλλά 236 μπουνιές προσγειώθηκαν στο πρόσωπο της Ισπανίδας πυγμάχου, την οποία μετά τον αγώνα ακόμη και ο προπονητής της τρόμαξε να την αναγνωρίσει από το πολύ ξύλο και από το πόσο είχε αλλάξει το πρόσωπο της.

Ο αγώνας πυγμαχίας γυναικών ήταν ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Amanda Serrano και στην Ισπανίδα πυγμάχο Miriam Gutierrez.

Το ενδιαφέρον όλων λίγα λεπτά μετά την έναρξη, δεν ήταν ποια αθλήτρια θα κέρδιζε – ήταν πασιφανές ότι η Serrano δεν είχε πρόβλημα – αλλά πόσα χτυπήματα θα αντέξει και για πόσους γύρους η Gutierrez.


Τελικά άντεξε δέκα γύρους και δέχτηκε συνολικά 236 χτυπήματα όλα στο πρόσωπο. Κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε γύρο δεχόταν 23,6 χτυπήματα. Στον πρώτο γύρο δέχτηκε 37 μπουνιές στο πρόσωπο της. Και όμως δεν έπεσε. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα οι δυο γυναίκες έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.


Και αυτό ήταν που τρόμαξε τους πάντες. Κανείς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την Gutierrez. Από τα πολλά χτυπήματα το πρόσωπο της είχε πρηστεί, τα μάτια της είχαν κλείσει η μύτη της είχε γίνει περισσότερο πλακουτσωτή.

Την επαίνεσε για την… αντοχή της

Και από δίπλα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό πόζαρε όλο χάρη χαμογελώντας μπροστά στον φακό. Μάλιστα η Serrano που είναι από το Πόρτο Ρίκο επαίνεσε την Ισπανίδα για την αντοχή της.

«Δεν ήρθε για να ξαπλώσει και να παραδοθεί. Είναι μια σκληρή μαχήτρια. Πάλεψα με την καλύτερη Miriam Gutierrez και την κέρδισα. Ήταν ένας πόλεμος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν τιμή μου.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr