Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα πυγμάχος έφαγε τόσο ξύλο σε αγώνα που δεν την αναγνώριζαν

Γυναίκα πυγμάχος έφαγε τόσο ξύλο σε αγώνα που δεν την αναγνώριζαν

Όχι μια όχι δυο αλλά 236 μπουνιές προσγειώθηκαν στο πρόσωπο της Ισπανίδας πυγμάχου, την οποία μετά τον αγώνα ακόμη και ο προπονητής της τρόμαξε να την αναγνωρίσει από το πολύ ξύλο και από το πόσο είχε αλλάξει το πρόσωπο της.

Ο αγώνας πυγμαχίας γυναικών ήταν ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Amanda Serrano και στην Ισπανίδα πυγμάχο Miriam Gutierrez.

Το ενδιαφέρον όλων λίγα λεπτά μετά την έναρξη, δεν ήταν ποια αθλήτρια θα κέρδιζε – ήταν πασιφανές ότι η Serrano δεν είχε πρόβλημα – αλλά πόσα χτυπήματα θα αντέξει και για πόσους γύρους η Gutierrez.


Τελικά άντεξε δέκα γύρους και δέχτηκε συνολικά 236 χτυπήματα όλα στο πρόσωπο. Κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε γύρο δεχόταν 23,6 χτυπήματα. Στον πρώτο γύρο δέχτηκε 37 μπουνιές στο πρόσωπο της. Και όμως δεν έπεσε. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα οι δυο γυναίκες έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.


Και αυτό ήταν που τρόμαξε τους πάντες. Κανείς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την Gutierrez. Από τα πολλά χτυπήματα το πρόσωπο της είχε πρηστεί, τα μάτια της είχαν κλείσει η μύτη της είχε γίνει περισσότερο πλακουτσωτή.

Την επαίνεσε για την… αντοχή της

Και από δίπλα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό πόζαρε όλο χάρη χαμογελώντας μπροστά στον φακό. Μάλιστα η Serrano που είναι από το Πόρτο Ρίκο επαίνεσε την Ισπανίδα για την αντοχή της.

«Δεν ήρθε για να ξαπλώσει και να παραδοθεί. Είναι μια σκληρή μαχήτρια. Πάλεψα με την καλύτερη Miriam Gutierrez και την κέρδισα. Ήταν ένας πόλεμος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν τιμή μου.»

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024