Θλίψη προκαλούν οι εικόνες από το πολύπαθο Αρκαλοχώρι, μετά το πέρασμα της «Κάρμελ».
Ό,τι είχε αφήσει όρθιο, ο ισχυρός σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου και οι μετασεισμοί που ακολούθησαν, το αποτελείωσε η κακοκαιρία, που πλήττει τα τελευταία 24ωρα, την Κρήτη.
Πολλά κτήρια στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου υπέστησαν νέες ζημιές, σύμφωνα με το cretalive. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο ιερός ναός του Αφέντη Χριστού στο κέντρο του Αρκαλοχωρίου, που έχει μετατραπεί σε ερείπιο, αφού η κακοκαιρία τού έδωσε την χαριστική βολή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επιπλέον φθορές υπέστησαν και πολλά ακόμα κτήρια. Μάλιστα, είναι επικίνδυνη η διέλευση από κάποια σημεία.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας