Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπακώστας - Μιλά για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό και συγκλονίζει

Γιώργος Παπακώστας – Μιλά για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό και συγκλονίζει

«Έκανα 39 πυρετό συνεχόμενα 12 μέρες. Ήμουν στο δωμάτιο με δύο ανεμβολίαστους και κάθε μέρα έκλαιγαν που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο», περιγράφει ο γνωστός σεφ.

Στο πλατό της «Ελένης» επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/12) ο Γιώργος Παπακώστας, ύστερα από έναν μήνα απουσίας.

Ο γνωστός σεφ αν και εμβολιασμένος νόσησε με κοροναϊό και πέρασε δύσκολες στιγμές.

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο και αποκάλυψε ότι είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κάτι που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

Τα λόγια του συγκλονίζουν

«Ποτέ δεν έμαθα πως κόλλησα. Ήμουν εμβολιασμένος, την εβδομάδα που αρρώστησα, την επόμενη ήταν να κάνω την τρίτη δόση. Κόλλησα και εγώ και η κοπέλα μου. Η κοπέλα μου στις δυο μέρες ήταν μια χαρά, της πέρασαν όλα. Εγώ στην τρίτη μέρα ξεκίνησα να το περνάω δύσκολα. Είχα ένα μικρό πρόβλημα από το καλοκαίρι που πήγαινα στις φωτιές, είχα εισπνεύσει πολύ διοξείδιο και είχα ένα σπαστικό βήχα από τότε. Στην αρχή, το πρώτο πενθήμερο είχα πυρετό που με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί εγώ δεν κάνω ποτέ πυρετό… Ποτέ δεν έχω αρρωστήσει να φοβηθώ. Έκανα 39 πυρετό συνεχόμενα 12 μέρες. Την πέμπτη μέρα, ο βήχας που έχω απ’ το καλοκαίρι έγινε ανυπόφορος. Έκανα εμετό από τον πολύ βήχα.

Την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο τον πνευμονολόγο που με παρακολουθεί και μου είπε να πάω σε ένα νοσοκομείο που είναι για περιστατικά covid να μου κάνουν ακτινογραφία. Έκανα και ήταν τέλεια τα αποτελέσματα αλλά με κρατήσαν λόγω πυρετού. Έμεινα πέντε μέρες… Κανένας φίλος μου δεν το πέρασε βαριά… Ένιωθα άτρωτος. Είχα την πεποίθηση ότι αφού δεν αρρωσταίνω, δε θα κολλήσω. Από την αρχή της πανδημίας δεν πρόσεχα, ταξίδευα, δε φόραγα μάσκα αλλά μαντήλια. Έλεγα αφού δεν αρρώστησα τότε λέω σιγά μην αρρωστήσω τώρα που είμαι και εμβολιασμένος. Τη μέρα πριν πάω νοσοκομείο πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο, πήρα και έναν φίλο μου που είχε νοσήσει και το πέρασε στο πόδι και μου λέει “έλα χαλάρωσε, δεν είναι τίποτα”.

Όταν πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα με κρατήσουν μέσα…. Φοβήθηκα… Μου λέει ο πρώτος γιατρός ότι φαίνεται ότι μπορεί να έχω λίγο πνευμονία. Οι γονείς μου να με παίρνουν τηλέφωνο, να κλαίνε… Τρέλα… Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους δυο ανεμβολίαστους και κάθε μέρα κλαίγανε που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Ο ένας ήταν μέσα τρεις εβδομάδες, με πάνα και μόνο μπρούμητα και έκλαιγε συνέχεια που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Εγώ ήμουν χάλια ψυχολογικά».

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024