Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής» λέει η πρώην σύντροφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής» λέει η πρώην σύντροφός του

Η 30χρονη, η οποία έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος του για διακίνηση υλικού από προσωπικές τους στιγμές, δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως δεν δέχεται τη συγγνώμη του παρουσιαστή γιατί «δεν είναι ειλικρινής»

Δεν δέχεται τη συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η πρώην σύντροφός του, η οποία τον κατήγγειλε πως δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 30χρονη, η οποία έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος του για διακίνηση υλικού από προσωπικές τους στιγμές, μίλησε στον Alpha και δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν δέχεται τη συγγνώμη του παρουσιαστή γιατί «δεν είναι ειλικρινής».

«Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί τα περνάει από το κινητό στον υπολογιστή του» ανέφερε αρχικά.

Όσο για το πώς κατάλαβε ότι υπήρχαν βίντεο με εκείνη στο Διαδίκτυο, φανέρωσε πως «μια γνωστή μου με είδε και με αναγνώρισε, επειδή της είχα πει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο. Ψάχνοντας είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή, υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες. Πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής»

Επίσης, η 30χρονη ανέφερε πως «τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος ήταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» σημειώνοντας πως «εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες».

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα» κατέληξε η 30χρονη, μιλώντας στον Alpha.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024