Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης - Μίλησε με την κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - «Με συγκλόνισε...»

Αντώνης Κανάκης – Μίλησε με την κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Με συγκλόνισε…»

«Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς, τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της»

Επικοινωνία με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον κατήγγειλε για revenge porn είχε ο Αντώνης Κανάκης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, η γυναίκα «έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς, τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της» και εξέφρασε τη συγκίνησή του για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που τους στέλνουν.

Υπογράμμισε, δε, πως η γυναίκα δεν είναι πλέον μόνη της και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Στο τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για το ότι «η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024