Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ξεσπά ο αδερφός του - «Δεν ξέρω τι να πω, είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε»

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ξεσπά ο αδερφός του – «Δεν ξέρω τι να πω, είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε»

«Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν ήξερα για την υπόθεση. Το πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της οικογένειας μου. Είμαστε σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο, τις τελευταίες ημέρες, για την δημοσίευση υλικού της πρώην συντρόφου του, δίχως την συγκατάθεση της, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο αδελφός του παρουσιαστής μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από τον σάλο που έχει ξεσπάσει στην κοινωνία και την απομάκρυνση του από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο αδελφός του παρουσιαστή τόνισε πως «δεν θα εκπροσωπήσω εγώ νομικά τον αδελφό μου. Το λέω ειλικρινά δηλαδή. Δεν είμαι σε θέση να χειριστώ μια τέτοια υπόθεση. Ψυχολογικά δηλαδή δεν μπορώ να το αναλάβω. Η υπεράσπιση ενός συγγενή, του αδελφού μου συγκεκριμένα, είναι δύσκολη. Δεν θα με δείτε στην υπόθεση».

«Ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση. Ενδεχομένως είχε διστάσει ν’ απευθυνθεί σ’ εμένα παρ’ ότι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος. Πραγματικά δεν ξέρω τι να σας πω. Έχω συζητήσει πολύ λίγο μαζί του γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση. Έχω μιλήσει πολύ λίγο μαζί του. Δεν ξέρω αν έχει δικηγόρο, νομίζω ότι δεν έχει».

«Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν ήξερα για την υπόθεση. Το πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της οικογένειας μου. Είμαστε σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε» συμπλήρωσε ο αδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή του Alpha. «Είχαμε καλές σχέσεις, αλλά είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και έχουμε τις οικογένειες μας» εξήγησε.

«Έχει κατανοήσει τι έχει διαπράξει;» ρώτησε η δημοσιογράφος για να λάβει την εξής απόκριση. «Εντελώς, έχει ευαισθησία. Έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε. Δεν είναι προσχηματική η συγγνώμη του. Είναι αληθινή».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024