Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Δεν είπε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει» λέει η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του
«Η κοπέλα περνάει πολύ δύσκολα, δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτή προς το καλύτερο. Το νόημα από όλη αυτή την δημοσιοποίηση δεν είναι η προβολή της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά η πράξη. Και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, να καταδικάσουμε τέτοιες πράξεις και να στοχεύσουμε εκεί όχι στον καταγγελλόμενο που είναι δημόσιο πρόσωπο»
Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
«Η κοπέλα περνάει πολύ δύσκολα, δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτή προς το καλύτερο. Το νόημα από όλη αυτή την δημοσιοποίηση δεν είναι η προβολή της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά η πράξη. Και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, να καταδικάσουμε τέτοιες πράξεις και να στοχεύσουμε εκεί όχι στον καταγγελλόμενο που είναι δημόσιο πρόσωπο» ανέφερε η δικηγόρος.
«Ότι έγινε, έγινε με πρωτοβουλία της κοπέλας και όχι του ίδιου. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταθέτεις αίτημα στην πλατφόρμα, αναφέρει ότι έχουν ανέβει παράνομα τα βίντεο και μετά κατεβαίνουν» δήλωσε η κ. Πριλή.
Η δικηγόρος τόνισε ότι δεν ειπώθηκε ποτέ από την κοπέλα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.
Υπήρξε μια αναβολή στην δίκη επειδή επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα ο καταγγελλόμενος.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).