Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νικόλ Κίντμαν θα τιμηθεί για το έργο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς

Η Νικόλ Κίντμαν θα τιμηθεί για το έργο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς

Η τελετή απονομής των Βραβείων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιανουαρίου

Η Νικόλ Κίντμαν θα τιμηθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς 2022.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η 54χρονη Νικόλ Κίντμαν θα λάβει το Βραβείο Συνολικού Έργου για την ερμηνεία της στην ταινία «Being the Ricardos».

Η τελετή απονομής των Βραβείων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του θέρετρου της Καλιφόρνιας. Η κινηματογραφική γιορτή θα διαρκέσει έως τις 17 Ιανουαρίου.

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται την πρωταγωνίστρια του «I Love Lucy» Λουσίλ Μπολ στην ταινία «Being the Ricardos» η οποία ακολουθεί τα σκαμπανεβάσματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της κωμικής ηθοποιού της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και του συζύγου της Ντέσι Αρνάζ (Χαβιέ Μπαρδέμ) κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

«Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν λίγες κλασικές σταρ πιο αγαπημένες από τη Λουσίλ Μπολ. Ανταποκρινόμενη στην πρόκληση να υποδυθεί ένα τόσο εμβληματικό ταλέντο, η Νικόλ Κίντμαν προσφέρει μια πραγματικά αξιοσημείωτη ερμηνεία καταγράφοντας τόσο τον κωμικό συγχρονισμό on camera όσο και τη γενναιότητα εκτός κάμερας, που έκανε τη Λούσι μια ασταμάτητη δύναμη στις δεκαετίες του 1950 και του 1960» ανέφερε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Χάρολντ Μάτσνερ.

«Για αυτόν τον ρόλο, μετά από πολλές άλλες εξαιρετικές ερμηνείες της, είμαστε ενθουσιασμένοι που απονέμουμε το Βραβείο Συνολικού Έργου στη Νικόλ Κίντμαν» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024