Για ένα κόμμα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες δεσμεύτηκε ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης

«Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, που από τη στιγμή που ο πρόεδρός μας με πρότεινε για τη θέση του γραμματέα, σπεύσατε να αγκαλιάσετε αυτή την υποψηφιότητα, τιμώντας με, με την υπογραφή σας. Όλο αυτό αποτελεί τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, η οποία μεγαλώνει γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη που για μένα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής μου», τόνισε ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας για το έργο της κυβέρνησης είπε ότι έλυσε εκκρεμότητες που δεν είχαν λυθεί δεκαετίες και πέτυχε στόχους που φάνταζαν ουτοπικοί.

«Ψήλωσε τη χώρα εντός και εκτός συνόρων. Αντιμετώπισε τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας εντός και εκτός συνόρων, χωρίς να μείνει κανένας πίσω», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και προσέθεσε: «Θεωρώ ότι η σημερινή ομιλία του προέδρου μας, ειδικά στο σκέλος που αφορά την πρόοδο, είναι μία ομιλία που πρέπει όλοι πολύ καλά να διαβάσουμε ξανά, να ακούσουμε, γιατί είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά που ζήσαμε στα αμφιθέατρα, στις δουλειές μας, όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Μαρινάκης δεσμεύτηκε για ένα κόμμα ανοιχτό για όλες και όλους, για τα μέλη αλλά και για κάθε πολίτη, ένα κόμμα σε κίνηση σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, δίπλα σε κάθε οργάνωση, σε κάθε επαγγελματική ομάδα, στα επιμελητήρια, στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε όλους τους πολίτες. Ένα κόμμα, όπως είπε, σύγχρονο και ψηφιακό.

«Ένα κόμμα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλες και όλους, σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Νέας Δημοκρατίας. Χωρίς αποκλεισμούς. Ένα κόμμα ουσιαστικά πολιτικό που θα προτείνει στην κυβέρνηση, θα προβάλλει το σπουδαίο έργο της και δεν θα διστάζει στιγμή να αντιπαρατεθεί με λαϊκιστές, με εμπόρους ελπίδας και με όλους αυτούς που διακινούν μόνο ψέματα. Ένα κόμμα πρότυπο διεθνώς, που θα ακολουθεί τα βήματα του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που οι πρωτοβουλίες του αποτελούν πλέον διεθνείς πρακτικές, πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και βέβαια, ένα κόμμα νικηφόρο, για τις μεγάλες νίκες που έρχονται» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Σημείωσε ότι οι νέοι οφείλουν να φέρνουν το καινούργιο, γιατί αλλιώς υποθηκεύουν το ίδιο τους το μέλλον. «Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει έμπρακτα ότι νοιάζεται για τους νέους. Νοιάζεται, όμως, και για το όραμά τους και για τις ιδέες τους», ανέφερε και ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που τον εξέλεξαν γραμματέα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr