Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει έμπρακτα το ΕΣΥ με τη δωρεά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού για την υποστήριξη των ΜΕΘ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει έμπρακτα το ΕΣΥ με τη δωρεά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού για την υποστήριξη των ΜΕΘ

Τα νέα μηχανήματα τοποθετήθηκαν στη νέα, υπερσύγχρονη πτέρυγα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και πρόκειται να καλύψουν κρίσιμες ανάγκες για περισσότερες από 30 κλίνες ΜΕΘ

H πανδημία CoVid-19 συνεχίζει ακόμη, δυστυχώς, να μας ταλαιπωρεί και παράλληλα να δοκιμάζει τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των ανθρώπων που το υπηρετούν. Καθημερινά, η προσπάθεια που γίνεται στα νοσοκομεία από το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους ασθενείς, είναι μεγάλη. Σε αυτόν τον «αγώνα» υπήρξαν -από την πρώτη κιόλας στιγμή- παρούσες πολλές εταιρείες της χώρας μας, προσφέροντας έμπρακτη και πολύτιμη βοήθεια. Κοινός στόχος; Να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στις δομές υγείας της χώρας μας. Και η συνδρομή τους ήταν καθοριστική.

Μια τέτοια προσπάθεια, είναι και αυτή της ΑΒ Βασιλόπουλος, που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της κοινωνίας. Γιατί, όταν παραδίδεις στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, ιατρικό εξοπλισμό αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου, τότε μόνο ελπίδα γεννιέται! Εδώ και λίγο καιρό, λοιπόν, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός διαθέτει ιατρικά μηχανήματα νέας γενιάς, τα οποία προορίζονται για τη νοσηλεία όλων εκείνων των ασθενών που τα χρειάζονται καθημερινά και διασφαλίζουν την αναβάθμιση της ποιότητας νοσηλείας τους.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εγκαταστάθηκαν:

  • 30 Monitors υψηλής τεχνολογίας για ΜΕΘ
  • 3 κεντρικοί σταθμοί διαχείρισης / παρακολούθησης (Monitors)
  • 1 Ψηφιακό φορητό ακτινολογικό μηχάνημα νέας γενιάς με τεχνητή νοημοσύνη
  • 2 υπερσύγχρονα φορητά συστήματα Υπερηχοτομογραφίας
  • 10 Καρδιογράφοι νέας γενιάς
  • Λογισμικό διασύνδεσης και διαχείρισης καρδιολογικών δεδομένων

Τα νέα μηχανήματα τοποθετήθηκαν στη νέα, υπερσύγχρονη πτέρυγα του Νοσοκομείου και πρόκειται να καλύψουν κρίσιμες ανάγκες για περισσότερες από 30 κλίνες ΜΕΘ, συμβάλλοντας και στη συνολική αναβάθμιση του δημόσιου νοσοκομείου.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, όπως τεχνητή νοημοσύνη, ο εξοπλισμός πρόκειται να δώσει νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες στις ΜΕΘ, επιταχύνοντας, μεταξύ άλλων, τη μελέτη και τις επιστημονικές αποφάσεις για ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακόμα, το λογισμικό διαχείρισης καρδιολογικών ιατρικών δεδομένων διαθέτει εργαλεία συνδεσιμότητας, έξυπνες ροές εργασιών, ενώ διατηρεί τα δεδομένα και δίνει νέες δυνατότητες προστασίας απορρήτου.

Με την προσφορά αυτή, συνολικού ύψους 494 χιλιάδων ευρώ, η ΑΒ Βασιλόπουλος ανοίγει νέους ορίζοντες στην καθημερινή διαχείριση των ασθενών. Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει ότι νοιάζεται πραγματικά για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Και βρίσκεται πάντα εκεί όταν και όπου υπάρχει ανάγκη. Με πράξεις φροντίδας για τον Άνθρωπο και την κοινωνία.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024