Τα αποτελέσματα της Εθνικής στα παράθυρα δεν επηρέασαν τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη της FIBA, με την «Επίσημη Αγαπημένη» να παραμένει στη 10η θέση.
Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τα πρώτα παράθυρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με μία ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία και μία νίκη επί της Λευκορωσίας, υπό το βλέμμα του Νίκου Γκάλη στο «Αλεξάνδρειο». Έτσι, το ρεκόρ της είναι στο 1-1, όπως δηλαδή και των άλλων τριών ομάδων που απαρτίζουν τον 2ο όμιλο, με τις επόμενες υποχρεώσεις να έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο και τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία (25-28/2).
Η FIBA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη, με την Εθνική να παραμένει στη 10η θέση, ενώ η μοναδική διαφοροποίηση στην πρώτη 20αδα, εντοπίζεται ανάμεσα στη Λιθουανία και την Ιταλία, με την πρώτη να περνά στην 8η θέση και να αφήνει 9η τη «Σκουάντα Ατζούρα».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν στην κορυφή, με την Ισπανία και την Αυστραλία να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
? Men’s Rankings updated ?
The latest edition of the FIBA World Ranking Men, presented by @Nike is out!
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον τρίτο ημιτελικό της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.