Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Πιτσούλη – «Μου έλεγαν ότι θα περάσω των παθών μου τον τάραχο με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Πηνελόπη Πιτσούλη – «Μου έλεγαν ότι θα περάσω των παθών μου τον τάραχο με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!» η Πηνελόπη Πιτσούλη. Μίλησε για τις πέντε δεκαετίες γάμου, τους συνάδελφους που την σχολίαζαν πίσω από την πλάτης της, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη ξεκαθάρισε πως όσα γράφονται για εκείνη στο διαδίκτυο είναι λάθος, εκτός από τη χρονολογία γέννησής της και τον τόπο καταγωγής της. Μόλις τελείωσε το γυμνάσιο παντρεύτηκε κατευθείαν και με το σύζυγό της, Γιώργο Χασάπογλου, μετρούν 56 χρόνια γάμου.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με είδε ο άντρας μου και μου είπε «με παντρεύεσαι;» και είπα ναι».

Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν ο διευθυντής της σχολής στη ΔΕΘ την έστειλε να του παραδώσει κάτι κείμενα. Τον είδε πάνω σε μία ανεμόσκαλα, ρώτησε που μπορεί να βρει τον κύριο Χασάπογλου κι εκείνος της απάντησε «αν σου πω θα με παντρευτείς;».

«Δύσκολες στιγμές είχαμε πολλές στο γάμο μας, αλλά θαυμάζαμε ο ένας τον άλλον. Είπαμε ότι ποτέ δεν θα πούμε τη λέξη «χωρίζουμε», γιατί αυτό θα σημαίνει ότι χωρίσαμε».

Τα παιδιά τους μπορεί να μην έγιναν ηθοποιοί, αλλά ακολούθησαν καλλιτεχνική πορεία. Ο γιος της, Άγγελος, έγινε σεναριογράφος, ενώ η κόρη της έγινε ζωγράφος.

«Έχασα τη μητέρα μου στα 65 της. Δεν το αποδεχόμουν για πολλά χρόνια, τηλεφωνούσα σπίτι και έλεγα «είναι στον κήπο η μαμά μου ή πήγε για ψώνια». Συνειδητοποίησα ότι την είχα χάσει όταν έφυγε και ο πατέρας μου από τη ζωή και σκέφτηκα τότε ότι πήγε να συναντήσει τη μαμά μου».

«Ήμουν όμορφο κορίτσι, με επιθύμησαν πάρα πολλοί, αλλά μου φαινόταν αστείο να φλερτάρω, γιατί είχα τον Γιωργάκη μου. Εάν μου άρεσε κάποιος θα το έλεγα στον Γιώργο πρώτα κι εκείνος με τη σειρά του θα έλεγε «μακριά από αυτόν, φασίστας θα είναι…», αποκάλυψε.

«Μου είπαν θα περάσω των παθών με τον Φιλιππίδη»
Έχοντας στην πλάτη της μία καλλιτεχνική πορεία 45 ετών, μετράει μόλις τρεις συναδέλφους που της έκαναν τη ζωή δύσκολη και την κακολογούσαν πίσω από την πλάτη της. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, την αποκαλούσαν καθίκι και έγκλημα.

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν θλιβερή. Τον συνάντησα πρώτη φορά στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», είδα έναν άνθρωπο δοτικό, ευγενικό και συνεπή. Μου έλεγαν ότι θα περάσω των παθών μου τον τάραχο με τον Φιλιππίδη, αλλά επειδή και για μένα έχουν πει πράγματα, σκέφτηκα ότι θα το αντιμετωπίσω», είπε.

«Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σαν να ακούς για τον καλό σου γείτονα ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Σκέφτηκα αμέσως «μα έκανε τέτοια τερατουργήματα ο Πέτρος στη ζωή του;». Θλιβερό για τα θύματα, αλλά και για τον θύτη που κατέστρεψε τη ζωή του. Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλον, γιατί πρόκειται για διαστροφή».

Η σκέψη της Πηνελόπης Πιτσούλη είναι στο γιο του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Το παιδί του Φιλιππίδη σκέφτηκα. Πως θα βγει αυτό το παιδί στην κοινωνία που έχει ήδη κλειστεί στον εαυτό του; Πως θα είναι ο γιος του Φιλιππίδη, που μέχρι χτες καμάρωνε, και σήμερα ντρέπεται; Όταν έχεις πίσω σου ένα οικογενειακό φορτίο πρέπει να σκέφτεσαι το δημιούργημά σου και ο Πέτρος δεν το σκέφτηκε. Να πληρώσει τώρα την αδυναμία του».

Η θεία Παυλίνα έρχεται στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»
Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της θείας Παυλίνας, τον οποίο θα ενσαρκώσει στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Είναι η θεία της Πέννυς και της Πωλίνας, τις οποίες όμως μπερδεύει. Είναι γεροντοκόρη με άνοια. Δεν ξέρω αν της στοίχισε που είναι γεροντοκόρη, γιατί έχει άνοια και νομίζει συνέχεια ότι την κλέβουν. Η θεία Παυλίνα έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, πολλά κτήματα στο Κουδουνάρι και όλοι περιφέρονται γύρω από την περιουσία της», είπε.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024