Ναταλία Δραγούμη – Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο
Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε περιστατικό βίας που της συνέβη στο Παρίσι
Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ένα τρομακτικό περιστατικό βίας έχει ζήσει η Ναταλία Δραγούμη, την περίοδο που σπούδαζε στο Παρίσι.
Η ηθοποιός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ξυλοδαρμό από τρεις άνδρες.
«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο Survivor
- Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Το Fast & Furious μπαίνει με «σπασμένα φρένα» στη μικρή οθόνη
- Νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις – Χάκερ χρησιμοποίησαν ΑΙ για να βρουν κρίσιμο κενό ασφάλειας
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η «ιστορική» ευθύνη της κυβέρνησης – Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΠΑΣΟΚ
- Πώς δρούσε η συμμορία που έκανε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους στην Κάτω Τιθορέα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442