Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας Ιταλός πίστευε ότι έχει σχέση με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο για 15 χρόνια

Ένας Ιταλός πίστευε ότι έχει σχέση με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο για 15 χρόνια

Μαντέψτε.... δεν είχε τελικά!

Ο Roberto Cazzaniga, ένας Ιταλός παίκτης βόλεϊ, πίστευε για 15 χρόνια ότι είχε σχέση με το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία, Αλεσάντρα Αμπρόσιο .

Spoiler alert: δεν είχε!

Ο Cazzaniga, ο οποίος παίζει για ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Ιταλίας, παρουσιάστηκε στη μελλοντική του κοπέλα το 2008 μέσω ενός φίλου, ο οποίος έδωσε το τηλέφωνο σε μια γυναίκα που ονομαζόταν Μάγια και είπε ότι ενδιαφέρεται να έρθει πιο κοντά του. Αλλά η Μάγια χρησιμοποίησε φωτογραφίες της Αμπρόσιο για να τις περάσει ως φωτογραφίες του εαυτού της. Αυτό το είδος εγκλήματος, όπου κάποιος προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος, είναι γνωστό ως catfishing.

Η ιστορία γίνεται ακόμη χειρότερη καθώς ο Cazzaniga αποκάλυψε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ότι μετέφερε περίπου 780.000 δολάρια στην υποτιθέμενη κοπέλα του αφού ισχυρίστηκε ότι είχε παγώσει λογαριασμούς λόγω προβλημάτων με μια κληρονομιά. Για να μην έχει σωματική ή επαφή μέσω βίντεο, η απατεώνας ισχυρίστηκε ότι είχε βαρύ πρόγραμμα και έπασχε από σοβαρή καρδιακή νόσο.

Οι συνάδελφοι του Cazzaniga, που τον περιγράφουν ως έναν εσωστρεφή και αφελή άνθρωπο, θεώρησαν ότι αυτό ήταν απάτη και επέμειναν να διερευνηθεί η υπόθεση. Μέχρι στιγμής, τρία άτομα εμπλέκονται στο σχέδιο: η Μανουέλα, που συστήθηκε ως «Μάγια», ο σύντροφος της και μια 50χρονη γυναίκα, που ζει στη Σαρδηνία, ονόματι Βαλέρια, η οποία προσποιήθηκε το μοντέλο στα τηλεφωνήματα.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024