Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Ματσούκα - Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά, όμως δεν είναι δεδομένο ότι ο καταγγέλων λέει πάντα αλήθεια

Δήμητρα Ματσούκα – Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά, όμως δεν είναι δεδομένο ότι ο καταγγέλων λέει πάντα αλήθεια

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για το ελληνικό #metoo και τον Άρη Σερβετάλη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα για τον συνάδελφό της, Άρη Σερβετάλη, παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με την άποψή τους για το εμβόλιο.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και αναφέρθηκε τόσο στον Ρινόκερο όσο και στο #metoo.

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ένας εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Ο Άρης χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά -επειδή είμαστε μια μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον-, απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί και έχει κάθε δικαίωμα. Προσωπικά, δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά δε μου αρέσει και αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα, με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου. Δε μου αρέσει η φασαρία. Πιστεύω στο εμβόλιο και στην επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου, πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Όσον αφορά στο κίνημα metoo, τόνισε: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί. Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί. Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός».

Για το αν η ίδια έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του θεάτρου: «Δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω σεξουαλική παρενόχληση. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024