Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστιάνα - Συγκλονίζουν τα παιδιά της μιλώντας για τον θάνατό της

Χριστιάνα – Συγκλονίζουν τα παιδιά της μιλώντας για τον θάνατό της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε και από Αλτσχάιμερ.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός και μουσικός χώρος από τον θάνατο της Χριστιάνας.

H τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Κυριακής (28/11) ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Επίσης, έπασχε και από Αλτσχάιμερ.

Η πρώτη που έκανε σόου στην πίστα και άφησε το στίγμα της στη νυχτερινή Αθήνα, είχε συνεχώς στο πλευρό της τα δύο παιδιά της, που την φρόντιζαν και είχαν γίνει «γονείς» για εκεινής.

Ο γιος και η κόρη της μίλησαν στο Star για την αγαπημένη τους μητέρα και τα λόγια τους «ραγίζουν» καρδιές.

«Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι»

«Ήταν η μαμά μας, την ξέρουμε πολύ διαφορετικά απ’ ότι την ξέρει όλος ο κόσμος. Είχαμε 10 χρόνια μία ιδιαίτερη σχέση, ανεστραμμένη, όπου την φροντίζαμε και ουσιαστικά είχαμε πάρει εμείς τον ρόλο του γονιού και χθες έκλεισε αυτός ο κύκλος. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι, βαθιά λυπημένοι, αλλά νιώθουμε και μία ευγνωμοσύνη που μπορέσαμε και την φροντίσαμε και έχουμε μέσα μας μία ηρεμία», είπε ο γιος της τραγουδίστριας.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η Χριστιάνα διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ όταν ο ίδιος και αδελφή του ήταν ακόμη μικροί σε ηλικία.

«Αυτή η ασθένεια είναι δύσκολη τόσο για τον ασθενή όσο και για τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται κατανόηση και να υπάρχει ενσυναίσθηση, να υπάρχει σεβασμός της επιθυμίας του ανθρώπου που αρρώστησε. Το γεγονός ότι αρρώστησε και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του δεν σημαίνει ότι οι επιθυμίες του παύουν να ισχύουν. Είναι μία πολύ δύσκολη ψυχολογική δοκιμασία και συνήθως κρατάει πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

«Μας στήριξαν και σεβάστηκαν τον πόνο μας»

Η κόρη της Χριστιάνας είπε ένα «ευχαριστώ» στους γιατρούς της μητέρας της «και σε όλους τους πολύ στενούς οικογενειακούς φίλους που στάθηκαν στο πλάι μας, μας στήριξαν και σεβάστηκαν τον πόνο μας και την μητέρα μας. Το πώς θα ήθελε η μητέρα μας να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της και πώς θα ήθελε να την αντιμετωπίζουμε όλοι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024