Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραλλαγή Όμικρον - Να περάσουν την καραντίνα σπίτι τους ζητούν οι Έλληνες που ήρθαν από την Αφρική

Παραλλαγή Όμικρον – Να περάσουν την καραντίνα σπίτι τους ζητούν οι Έλληνες που ήρθαν από την Αφρική

Εν πτήση έμαθαν τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον οι πέντε Έλληνες που ταξίδεψαν από την Αφρική

Οι πέντε Έλληνες που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από χώρες της Αφρικής βρίσκονται στο ξενοδοχείο καραντίνας και όπως λένε έμαθαν για τις νέες οδηγίες για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση προς Ελλάδα.

Οι ίδιοι περιμένουν από την Πολιτική Προστασία να τους απαντήσει στο εάν μπορούν να περάσουν την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι τους, καθώς είναι εμβολιασμένοι και τα τεστ που έχουν κάνει είναι αρνητικά.

Εμβολιασμένοι οι πέντε Έλληνες

Όπως αναφέρουν θέλουν να μείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους, μετά και τον νέο εργαστηριακό έλεγχο που υποβλήθηκαν τα αποτελέσματα του οποίου θα βγουν αύριο.

Ένας από τους ταξιδιώτες αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έμαθε για τα νέα μέτρα ενώ ήταν στο αεροπλάνο, και δεν θα πραγματοποιούσε το ταξίδι εάν γνώριζε ότι θα έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και αφορούν ταξιδιώτες από χώρες της Αφρικής έχουν ως στόχο τον περιορισμό της νέας παραλλαγής Όμικρον.

Οι δύο Έλληνες επιβιβάστηκαν από τη Ζιμπάμπουε και οι τρεις από τη Νότια Αφρική και ταξίδεψαν στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για ναυτικούς και κατοίκους χωρών της Αφρικής και τα πρώτα rapid test που έχουν κάνει είναι αρνητικά.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024