Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στις δηλώσεις του μετά το ματς να τονίζει πως όλοι πίστευαν στο θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Παράλληλα, ο Μολδαβός μπακ αναφέρθηκε και στη δική του εμφάνιση, επισημαίνοντας ότι παίζει καλά και πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Οι δηλώσεις του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ:
«Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το πιστεύαμε και τα καταφέραμε. Τα έχουμε πάει καλά, πετύχαμε την πρόκριση και πλέον ψάχνουμε και την πρώτη θέση.
Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου και τα καταφέρνουμε. Εγώ παίζω καλά, πάνε καλά τα παιχνίδια μου αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να βελτιωθώ περισσότερο και να βοηθάω την ομάδα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.