Προβλήματα στην Ηλεία έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει κυρίως περιοχές των Δήμων Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν γίνει περισσότερες από 10 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, καθώς και τρεις κλήσεις για κοπές δέντρων. Επίσης εκκενώθηκαν, για προληπτικούς λόγους, ένας παιδικός σταθμός και ένα νηπιαγωγείο στη Βάρδα.
Δείτε βίντεο
Ακόμη, λόγω της βροχόπτωσης έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Κουρτέσι, λόγω του όγκου των υδάτων που υπήρχαν στο οδόστρωμα. Όμως, μετά την επέμβαση των μηχανημάτων η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά.
Στο μεταξύ, στη Ναύπακτο, εξ αιτίας της κατολίσθησης που σημειώθηκε πίσω από το κτίριο όπου στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα, προκλήθηκαν ζημιές σε δύο υπηρεσιακά οχήματα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας