Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης - Όλο αυτό είναι καραγκιοζιλίκι - Με ρωτάτε ξανά και ξανά τι έγινε

Γιώργος Τσαλίκης – Όλο αυτό είναι καραγκιοζιλίκι – Με ρωτάτε ξανά και ξανά τι έγινε

«Κόλαφος» ο τραγουδιστής για τον ΣΚΑΪ και το Big Brother.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (25/11) ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στους γονείς του, στη σύζυγό του και ξεκαθάρισε τι συνέβη με τον ΣΚΑΪ και το Big Brother.

«Δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις και λέω πόσο θα μου στοιχίσει. Την τελευταία φορά στη Δανάη έφαγα αγωγή. Είμαι στη μανούρα χωρίς να το θέλω. Μάλλον είναι η διετία που πρέπει να ορθώνουμε ανάστημα, όταν μανουριάζουν μαζί μας», είπε αρχικά στην Αννίτα Πάνια.

«Την αγάπησα τυχαία»

Για τη μητέρα του έχει αρχίσει αρχείο από όλα όσα έχει κάνει στην πορεία του, ανέφερε: «Έχω δύο εξαιρετικούς γονείς, πήρα πολύ αγάπη. Δεν τους βλέπω συχνά και τους πονάει πολύ. Εγώ δεν προλαβαίνω. Δεν έχω ζήσει πολύ με τους γονείς μου αλλά είμαι πολύ δεμένος μαζί τους».

Μιλώντας για την απόφασή του να πάει στη Ρουμανία και να σπουδάσει ιατρική, υπογράμμισε: «Δύσκολο ήταν, ήμουν ένα παιδί από την επαρχία που δεν ήξερα τι σημαίνει κοινόχρηστα. Γνώρισα τη Δώρα στην ίδια σχολή, στα γενέθλιά μου. Δεν έφαγα καψούρα, εκείνη με γούσταρε πρώτη. Κάναμε παρέα και μετά από ένα χρόνο, ένα βράδυ πολύ ιδιαίτερο, τα φτιάξαμε και από τότε είμαστε μαζί. 27 χρόνια είμαστε μαζί».

«Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ελευθερία, στήριξη. Υπάρχει πλάκα, θαυμασμός. Πάντα στα μάτια της Δώρας εγώ βλέπω το κοριτσάκι που αγάπησα τυχαία. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που με κοιτάζει», συμπλήρωσε για τη σύζυγό του.

Ο πόλεμος με Γκουντάρα και Κάκκαβα

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ. «Τους τελευταίους έξι μήνες έχω μιλήσει το ένα εκατοστό από αυτό που μου έχουν ζητήσει. Δεν με νοιάζει που δεν έκανα μια εκπομπή. Με ενοχλεί πλέον που το 2021 υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που λέμε δεν βαριέσαι. Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια», είπε και πρόσθεσε:

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα και εξαφανίστηκαν. Όταν γύρισα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Το ήξερε όλη η πιάτσα. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στην Ιωάννα Μαλέσκου και το ήξεραν πριν καν πάω. Το γενικότερο θέμα είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το παίρνει να το πετάει σε σκουπίδια και να πετάει κι εσένα στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο».

«Με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι μίλαγαν με τη διοίκηση για να πάρουν την εκπομπή. Με έθαβαν για να πάρουν την εκπομπή, αυτή ήταν η δική μου πληροφόρηση και βγήκα και το είπα. Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο;

Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Γίνεται η σούπα που δεν γουστάρω και έχω ιδρώσει. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, εγώ αυτό που είχα το είπα, ούτε λούφαξα ούτε τίποτα. Το θέμα τελειώνει με τα παιδιά. Ζούμε σε μία εποχή που αυτό που γίνεται στην τηλεόραση δεν με αφορά. Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μ@@@κας πέθανε, θα μιλάμε. Είναι καραγκιοζιλίκι όλο αυτό που έγινε, να με ρωτάτε ξανά και ξανά τι έγινε. Μου παίρνεις συνέντευξη και θα έπρεπε να ξέρεις τι έχει γίνει», σημείωσε για τους δύο παρουσιαστές του ριάλιτι εγκλεισμού.

«Να τελειώνουμε με το Big Brother, δεν μου αρέσει και το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα. Με τον Γρηγόρη κάποια στιγμή θα βρεθούμε και θα το λήξουμε το θέμα. Είναι και σε δύσκολη θέση. Κάποια στιγμή θα είμαστε καλά. Δεν το μετάνιωσα που δεν το έκανα, το προϊόν δεν μου άρεσε. Σαν παρουσιαστές μου άρεσαν, με τον Γρηγόρη έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή ή να πληγώσουμε κάποιον, όλα καλά και όλα να λυθούν. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση. Δεν έκανα κανένα λάθος», κατέληξε.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024