Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της κόρης του - Τι λέει ο ίδιος

Βόλος – Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της κόρης του – Τι λέει ο ίδιος

Ένας άνδρας στον Βόλο κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της κόρης του. Ο ίδιος αναφέρεται σε πλεκτάνη που έστησε ο 32χρονος σύντροφός της.

Άνδρας στον Βόλο κατηγορείται για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά της κόρης του ηλικίας 16 χρονών. Ο 43χρονος είναι κάτοικος χωριού της περιοχής του Αλμυρού, ενώ συνελήφθη από την Αστυνομία.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του έκανε λόγο για πλεκτάνη που έστησε ο 32χρονος φίλος της ανήλικης, με στόχο να την αποσπάσει από το σπίτι που διαμένει με τον πατέρα και τη γιαγιά της, για να μείνει μαζί του.

Τι κατήγγειλε η 16χρονη

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε ότι ο πατέρας της την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού που διαμένουν, την πλησίασε έχοντας ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του και έβαλε το χέρι στο εσώρουχο και χάιδεψε το μόριό του μπροστά στο κορίτσι.

Επίσης, η 16χρονη κατήγγειλε στις αρχές του μήνα ότι ο 43χρονος της έπιασε το στήθος και στη συνέχεια χάιδεψε τα γεννητικά του όργανα, αλλά επειδή το αδίκημα ήταν εκτός αυτοφώρου η υπόθεση οδηγείται, σύμφωνα με την τακτική διαδικασία.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, ο 43χρονος πατέρας της συνελήφθη και αφού του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα υπηρεσίας για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί σήμερα Πέμπτη.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη κοινωνική έρευνα, με πρωτοβουλία της Εισαγγελίας.

Ποια είναι η οικογενειακή κατάσταση

Ο κατηγορούμενος, είναι διαζευγμένος και μένει με την κόρη και τη μητέρα του (που έχει και την επιμέλεια της ανήλικης) σε χωριό του Αλμυρού και προθυμοποιήθηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι που μένει, για να μην έρχεται σε επαφή με το κορίτσι. Ο ίδιος είπε ότι μπορούσε να μείνει στο σπίτι του αδελφού του στα Φάρσαλα.

Ωστόσο, η εισαγγελέας έδρας πρότεινε και το Δικαστήριο δέχτηκε, να διατηρηθεί η κράτησή του μέχρι να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο.

Ο κατηγορούμενος κατήγγειλε ότι έχει ειδοποιήσει την Αστυνομία να βρει την κόρη του, η οποία έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει με τον 32χρονο φίλο της, στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου έκανε λόγο για πλεκτάνη, που προσπαθεί να στήσει ο 32χρονος, για να αποσπάσει την ανήλικη από το οικογενειακό της περιβάλλον και επικαλείται την παιδοψυχιατρική εξέταση του κοριτσιού, από την οποία προκύπτει ότι η ανήλικη δεν φέρει ψυχικά τραύματα.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024