Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν Μάρεϊ - Ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστρια της κάντρι

Αν Μάρεϊ – Ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστρια της κάντρι

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ υπόσχεται να ερευνήσει τη ζωή και την κληρονομιά του ειδώλου της ποπ και κάντρι, με αρχειακό υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά

Η ιστορία της Αν Μάρεϊ της τραγουδίστριας από τον Καναδά που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο τη δεκαετία του 1960 και πούλησε πάνω από 55 εκατομμύρια άλμπουμ καταγράφεται στο ντοκιμαντέρ «Anne Murray: Full Circle».

Κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας της κέρδισε τέσσερα Grammy, τρία American Music Awards, δύο Country Music Association Awards και πολλά άλλα έπαθλα.

Εργάστηκε απίστευτα σκληρά, αλλά μαζί με αυτό ήρθαν και οι κίνδυνοι. Σε απόσπασμα συνέντευξής της που περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ τονίζει: «Νόμιζα ότι η όλη αυτή η έκθεση θα μου έκανε καλό κι αυτό που έγινε ήταν ότι κατέρρευσα. H πίεση ήταν πολύ μεγάλη για μένα. Δούλευα σχεδόν 365 συνεχόμενες ημέρες».

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ υπόσχεται να ερευνήσει τη ζωή και την κληρονομιά του ειδώλου της ποπ και κάντρι, με αρχειακό υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά από τα προσωπικά αρχεία της Αν Μάρεϊ. Στην ταινία περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, συνεργάτες και συναδέλφους της, όπως οι Σανάια Τουέιν, Μπόνι Ράιτ, K.D. Lang κ.ά.

«Είναι σουρεαλιστικό και μερικές φορές ανησυχητικό συναίσθημα να βλέπεις τη ζωή σου να επαναλαμβάνεται στην οθόνη, αλλά είναι τιμή μου που την ιστορία μου αφηγείται μια τόσο δημιουργική ομάδα» ανέφερε η τραγουδίστρια των επιτυχιών «Snowbird» και «Everyday».

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, η πίστη και η υποστήριξη των θαυμαστών μου ήταν σταθερή. Ήταν εκεί μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, ακόμα κι όταν άλλοι δεν ήταν. Ελπίζω να απολαύσουν αυτό το ταξίδι στο παρελθόν» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024