Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Πιατάς – «Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Δημήτρης Πιατάς – «Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι είναι εναντίον των αποφάσεων του Σερβετάλη

Τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», καθώς ο ηθοποιός δεν επιθυμεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αν δεν είχα δικούς μου ανθρώπους στην επίσημη παράσταση… ήρθε η γυναίκα μου. Είναι αυστηρή αλλά έχει αγάπη μέσα της για αυτό που κάνω», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος παίζει στην παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης».

Ως προς τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη, ο οποίο αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, είπε ότι δεν έχουν μιλήσει και δεν μπορεί να πει κάτι.

«Εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει», δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης, ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε ότι ο καθένας θα κριθεί.

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του», είπε ο Δημήτρης Πιατάς.

Ούτε και ο Χάρης Ρώμας συμφωνεί με τις αποφάσεις του ηθοποιού και δήλωσε υπέρ του εμβολιασμού.

Αίσθηση προκάλεσε το ξέσπασμα της Φαίης Κοκκινοπούλου στα social media σχετικά με το θέμα του Άρη Σερβετάλη, η οποία δήλωσε ότι με την αποχώρησή του πολλοό συντελεστές της παράστασης θα μείνουν άνεργοι.

Ο Άρης Σερβετάλης προέβη σε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έγραψε ότι ζητάει συγγνώμη από τους συντελεστές και ότι αδυνατεί να συμμετέχει σε ένα πιστοποιημένο ντάνιασμα ανθρώπων.

Σε άλλα νέα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν του έχει κάνει απολύτως τίποτα και πως τα βρήκαν.

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε σε όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη. «Οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ. Είναι τραγικό και γελοίο να συζητάς για διαφορά ηλικίας, το θεωρώ βλαχιά», δήλωσε.

Στο περιοδικό HELLO η Δανάη Μπάρκα έδωσε μία αφοπλιστική συνέντευξη.

«Υπήρξε σύντροφος που θεώρησα ιδανικό για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου. Δεν ερωτεύομαι αμέσως, ενθουσιάζομαι, ρίχνω το κοντέρ και μετά αφήνομαι εντελώς. Όταν κάποιος δεν ανταποκρίνεται, το λέω στους φίλους μου στο γκρουπ».

Ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε το πιο τρελό που έχει κάνει θαυμάστριά του, το οποίο ήταν να χτυπήσει τατουάζ το πρόσωπο του τραγουδιστή στην ωμοπλάτη της.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024