Η Εύη Δρούτσα μίλησε για το κίνημα #metoo και τους δύο προφυλακισμένους σκηνοθέτες, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η στιχουργός σε ένα απίστευτο παραλήρημα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί πιο μικρό αυτό που έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη από αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε ότι ο Λιγνάδης δεν ανάγκασε κανέναν να κάνει κάτι αφού τα παιδιά πήραν τα χρήματα που τους πρόσφερε. Ενώ σε άλλο σημείο η Εύη Δρούτσα ανέφερε πως η φράση «με βίασαν» βγήκε μετά το #metoo πριν δε μίλαγε κανείς.

Η στιχουργός αμφισβήτησε τις κατηγορίες για βιασμό που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς όπως είπε «δεν είπε κάποιο παιδί από το θέατρο να πει με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, πήγε μαζί μου με το αυτό. Δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους;»

Αναλυτικά τα όσα είπε η Εύη Δρούτσα

«Με αυτόν που διαφωνώ παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά είναι ο Λιγνάδης. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες. Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες.

»Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr