Και οι 25 κλίνες ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» είναι πλήρεις, όπως και αυτές του νοσοκομείου της Λάρισας

Στη μέγγενη του κοροναϊού, εξακολουθούν να βρίσκονται τα νοσοκομεία με τις εφημερίες να είναι εφιαλτικές και το προσωπικό να έχει φτάσει στα όριά του.

Ενδεικτική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη όπου κατά την εφημερία υπήρξαν δεκάδες εισαγωγές αλλά και διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την voria.gr, που επικαλείται νοσοκομειακές πηγές, η εφημερία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με 46 εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό. Επίσης, ακόμα 23 είναι τα ύποπτα περιστατικά που νοσηλεύονται. Συνολικά στο ίδρυμα νοσηλεύονται 151 covid περιστατικά.

Παράλληλα, και οι 25 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι πλήρεις ενώ η εφημερία έκλεισε με 17 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Δύσκολη εφημερία και στο νοσοκομείο Λάρισας

Δύσκολη ήταν για μια ακόμη φορά και η χθεσινή εφημερία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας λόγω των αυξημένων περιστατικών κοροναϊού.

Μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί, οπότε και ολοκληρώθηκε η εφημερία στο νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκαν 24 εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Οι κλίνες ΜΕΘ είναι πλήρεις, με 8 στα 8 κρεβάτια. Στις επτά κλίνες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ασθενείς και ένας βρίσκεται εκτός με αυξημένη φροντίδα.

Συνολικά το νοσοκομείο αντιμετώπισε χθες 90 περιστατικά με κοροναϊό, εκ των οποίων τα 78 ήταν ήπια.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr