Σοφία Φιλιππίδου – «Τον παππού μου τον έσφαξαν οι Τούρκοι, ήξερα ότι ήταν ένα κεφάλι»
H Σοφία Φιλιππίδου αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια
Η Σοφία Φιλιππίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, «Η ζωή είναι στιγμές», και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές των παιδικών της χρόνων και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι γονείς της, όντας και οι δύο πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα η Σοφία Φιλιππίδου δήλωσε: «Είχε πέσει βόμβα στο σπίτι του μπαμπά μου, ήταν βομβόπληκτος, επομένως έπρεπε να δουλεύουν πάντα σε διάφορες δουλειές. Εγώ ήξερα στο σπίτι μου ότι ξυπνάμε και δουλεύουμε».
Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε πώς ο παππούς της αποκεφαλίστηκε από τους Τούρκους στη Μικρασιατική καταστροφή και η ίδια ως παιδί αντιλαμβάνονταν ότι εκείνος ήταν ένα κεφάλι.
«Τον παππού μου τον έσφαξαν οι Τούρκοι, ήξερα ότι ήταν ένα κεφάλι. Είχε πέσει βόμβα στο σπίτι του μπαμπά μου», περιέγραψε η αγαπημένη ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442