Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-0 – Κουλούρη(ς)… Θεσσαλονίκης

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-0 – Κουλούρη(ς)… Θεσσαλονίκης

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ χάρη σε δύο γκολ του Κουλούρη που πλήγωσε την πρώην του ομάδα και χάρισε στους Περιστεριώτες την πρώτη τους νίκη στη φετινή Superleague.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague πέτυχε ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες φιλοξένησαν τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επικράτησαν με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος σκόραρε μετά από 2 χρόνια, πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ του ματς και βοήθησε την ομάδα του να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, ανεβαίνοντας στους 6 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου γνώρισε την 3η ήττα της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 3η θέση με 19 βαθμούς, χάνοντας έδαφος στη βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι Περιστεριώτες ήταν καλά στημένοι και μπλόκαραν τους διαδρόμους στον ΠΑΟΚ.

Από τη μεριά του ο Ατρόμητος απείλησε στο 35′ με τον Παπαδόπουλο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Οι Περιστεριώτες άλλαξαν ωραία την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Κουλούρης με ωραίο πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0 στο 44′.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο μέρος και έχασε τρομερή ευκαιρία στο 51′. Αρχικά, ο Άκπομ επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Στρούγγης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση με το… κεφάλι το σουτ του Άκπομ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βαρέλα βρήκε με αγκωνιά τον Κουλούρη στην περιοχή, ο διαιτητής είδε τη φάση στο μόνιτορ και έδωσε το πέναλτι. Ο Κολούρης ανέλαβε την εκτέλεση, σημειώνοντας το 2-0 στο 68′, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης(84′ Σπιριντόνοβιτς), Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης(71′ Ντένιτς), Μουνίθ(84′ Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο(62′ Σίντγκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ(62′ Moυργκ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί(81′ Εσίτι), Μπίσεσβαρ(73′ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024