
Μαλλιά κουβάρια Φασουλής και Ψυχαράκη – «Είσαι λες και σου σκοτώσαμε την οικογένεια»
Το ζευγάρι είναι όπως φαίνεται τσακωμένο και η ένταση βγαίνει και στην εμφάνισή τους
Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο J2US μετά την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.
Το ζευγάρι είναι όπως φαίνεται τσακωμένο και η ένταση βγαίνει και στην εμφάνισή τους.
Η κριτική εστίασε στο ύφος της Αννας Μαρίας Ψυχαράκη με την Μαρία Μπακοδήμου να λέει ότι υπάρχει ένα σαφές «στράβωμα» μεταξύ της Ψυχαράκη και του Βαρθακούρη με την παίκτρια του J2US να διακόπτει και να ζητά από τους κριτές να εστιάσουν περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη.
Στο σημείο εκείνο επενέβη ο Σταμάτης Φασουλής, κριτής του J2US, με έντονο ύφος: «Πες μας και που θα εστιάσουμε. Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα».
Ο Σταμάτης Φασούλης δεν δική του κριτική επεσήμανε την άσχημη διάθεση της Ψυχαράκη λέγοντας της ότι έχει συνέχεια μούτρα. «Εμείς τι σου φταίμε; Είσαι λες και σου σκοτώσαμε την οικογένεια» της είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.
Δείτε την κριτική στο τραγούδι
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο
- Στην ταινία «52 Blue» ένας Ινδός άνδρας ξεκινά ένα ταξίδι για να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι



