Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέγκυ Ζήνα - Δείτε πριν την μετάδοση μια από τις υπέροχες στιγμές στο Σπίτι με το MEGA

Πέγκυ Ζήνα – Δείτε πριν την μετάδοση μια από τις υπέροχες στιγμές στο Σπίτι με το MEGA

Η Πέγκυ Ζήνα έχει ετοιμάσει ένα μαγικό μουσικό ταξίδι για το Σπίτι με το MEGA

H Πέγκυ Ζήνα έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» για μια αξέχαστη βραδιά με ερωτική ατμόσφαιρα, συγκίνηση και υπέροχες μελωδίες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τη γοητευτική φωνή και τις μεγάλες επιτυχίες, έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα της.

«Σας καλωσορίζω στο Σπίτι με το MEGA. Έχουμε ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι που θέλω να το ζήσουμε παρέα. Να νοσταλγήσουμε μαζί πιο παλιά πράγματα και να χαρούμε μαζί τα καινούργια γιατί σας το χρωστάμε. Θα ξεδιπλώσουμε μαζί όλα τα συναιστήματα. θα γίνουμε όλοι μαζί με μια αγκαλιά».

Με αυτά τα λόγια η Πέγκυ Ζήνα υποδέχτηκε το κοινό του MEGA. Λίγο αργότερα η ίδια θα υποδεχτεί στη σκηνή τον πολύ καλό φίλος της και «Το καλύτερο παιδί», Γιάννης Πλούταρχος, τον Γιώργο Κακοσαίος, τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα γνωρίζει από μικρό αλλά και τον Νίκο Τουλιάτο και την ομάδα του ΗΧΟΔΡΑΣΗ.

H Πέγκυ Ζήνα υμνεί τον έρωτα σε μία ξεχωριστή βραδιά μαζί με αγαπημένους καλεσμένους, συγκινητικές αναφορές σε καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και την έχουν επηρεάσει, και, φυσικά, με τις επιτυχίες της.
Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Ματώνω», «Εγώ τα σπάω», «Μη ρωτάτε», , «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Μόνη καρδιά», «Μου λείπεις» και, σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση, το ολοκαίνουργιο «Ψυχή της αγάπης» σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.

«Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν…»

Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί το 2005 τον δίσκο «Νόημα», άλμπουμ που περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά επιτυχημένη σύμπραξη, μια από κείνες τις εκρηκτικές στιγμές που δυο άνθρωποι της ίδιας γενιάς με κοινές ανησυχίες, συναντιούνται στην καλύτερη, στην πιο δημιουργική τους φάση, με την ορμή που τους έχει δώσει η ανταπόκριση του κόσμου στις προηγούμενες δουλειές τους και μαζί απογειώνονται…

Οι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά. Πατώντας στο στέρεο έδαφος της επιτυχίας τους, με σίγουρα βήματα και κάτω από την προστατευτική ομπρέλα της εμπειρίας του Ηλία Μπενέτου, στη διεύθυνση παραγωγής, οδηγήθηκαν στο «Νόημα».

Ο δίσκος κυκλοφορεί με 4 διαφορετικά εξώφυλλα ενώ περιέχει και το video clip του τραγουδιού «Νόημα» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το «Νόημα» γίνεται αμέσως πλατινένιο με πάνω από 40.000 πωλήσεις την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024