Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά - «Μιλήσαμε με την Ηλιάνα στο τηλέφωνο πριν μία εβδομάδα»

Βίκυ Καγιά – «Μιλήσαμε με την Ηλιάνα στο τηλέφωνο πριν μία εβδομάδα»

«Με "έπνιξε" το δίκιο μετά τις δηλώσεις της στον Αρναούτογλου», αποκαλύπτει η Βίκυ Καγιά, που ξεκαθαρίζει τα όσα ακούγονται για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Dancing with the Stars αλλάζει ημέρα προβολής και από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, αλλά και ότι η κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελείωσε.

Έληξε η κόντρα;

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. «Δε μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα ακριβώς με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, απλά κάπως με έπνιξε το δίκιο και το παράπονο. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, όπως την αισθάνεται. Δεν έχουν δόση αλήθειας αυτά που γράφονται για κόντρα λόγω χορηγού.

Πριν μία εβδομάδα, δέκα ημέρες, μιλήσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Και από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι όλα εντάξει και από όσο ξέρω και από τη δική της. Οπότε όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποίησα εγώ τουλάχιστον, ότι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να ειπώθηκαν και να μεταφέρθηκαν και στις δύο πλευρές αλλιώς από ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024