Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια - Βίντεο - ντοκουμένο με την πορεία του ΙΧ με τους εκτελεστές της μαφιόζικης επίθεσης

Νίκαια – Βίντεο – ντοκουμένο με την πορεία του ΙΧ με τους εκτελεστές της μαφιόζικης επίθεσης

Η αστυνομία κάνει λόγο για συμβόλαιο θανάτου και εκτιμά ότι πίσω από την εκτέλεση βρίσκεται ομάδα σκληρών κακοποιών. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA θα δείτε το μαύρο αυτοκίνητο να φτάνει στο σημείο της εκτέλεσης

Μαφιόζικη εκτέλεση είχαμε σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Θηβών, με θύμα 37χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου. Οι δράστες τον πυροβόλησαν τρεις φορές μέσα από αυτοκίνητο, το οποίο πυρπόλησαν στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η αστυνομία κάνει λόγο για συμβόλαιο θανάτου και εκτιμά ότι πίσω από την εκτέλεση βρίσκεται ομάδα σκληρών κακοποιών. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA θα δείτε το μαύρο αυτοκίνητο να φτάνει στο σημείο της εκτέλεσης.

Κάμερες ασφαλείας επί της λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια έχουν καταγράψει ένα μαύρο όχημα, στο οποίο εκτιμάται ότι επιβαίνουν οι εκτελεστές- να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας περίπου 200 μέτρα πριν από το πρατήριο υγρών καυσίμων όπου έγινε η μαφιόζικη επίθεση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνεται το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, να κινείται προς το σημείο λίγα λεπτά πριν από την εκτέλεση.

Το μαφιόζικο χτύπημα

Το μαύρο αυτοκίνητο μπαίνει στο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Ένας από τους επιβαίνοντες ανοίγει το παράθυρο και πυροβολεί τουλάχιστον τρεις φορές τον 37χρονο ιδιοκτήτη. Ο άνδρας πέφτει νεκρός. Από τα πυρά τραυματίζεται στο χέρι και ένας 33χρονος φίλος του.

Οι δράστες βγαίνουν ξανά στη λεωφόρο Θηβών και εξαφανίζονται αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή περισυνέλλεξαν 3 κάλυκες από 32αρι περίστροφο.

Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες για να σβήσουν τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στο μαύρο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, στου Ρέντη κοντά στη λεωφόρο Κηφισού. Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφαδα.

Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως πίσω από την εκτέλεση του 37χρονου βρίσκεται σκληρή ομάδα κακοποιών από την Αλβανία. το Θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών. Τα στελέχη της ασφάλειας αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας, τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και τον εντολέα.

Ο 33χρονος που τραυματίστηκε από τα πυρά των δραστών πήρε εξιτήριο και η κατάθεση του θεωρείται κομβική για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο άνδρας που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έχει κατηγορηθεί το 2010 για διακίνηση ναρκωτικών σε αμάξι και σε σπίτι στο Μενίδι. Την ίδια χρονια κατηγορήθηκε και για φόνο ενός 30χρονου στην Κυψέλη.

Ο 30χρονος πυροβολήθηκε από όπλο που είχε βρεθεί στο περιστατικό στο Μενίδι. Μετά την έξοδό του από τις φυλακές δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Υπάρχουν αναφορές ότι είχε χρέη 200.000ευρώ σε αγνώστους.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024