Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια - Αποκάλυψη - Το άγνωστο παρελθόν του 37χρονου θύματος της δολοφονίας

Νίκαια – Αποκάλυψη – Το άγνωστο παρελθόν του 37χρονου θύματος της δολοφονίας

Η ενέδρα θανάτου στο πρατήριο στη Νίκαια, η διακίνηση κοκαΐνης και η δολοφονία στην Κυψέλη το 2010 και οι υπόνοιες για χρέη του δολοφονηθέντα.

Κατηγορούμενος για υπόθεση κοκαΐνης που είχε βρεθεί σε ΙΧ στα δυτικά προάστια της Αθήνας αλλά και για ανθρωποκτονία τον Φεβρουάριο του 2010 στην Κυψέλη, για την οποία ωστόσο αθωώθηκε ήταν -όπως αποκαλύπτει το in.gr – ο 37χρονος Αλβανός Μ.Δ. ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στην Νίκαια που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που εριξαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας.

Ένας τραυματίας μετά τη δολοφονική επίθεση

Παράλληλα φαίνεται να έδινε παρών και στη Μύκονο, χωρίς να διαπιστώνεται αν προχωρούσε εκεί σε παρανομες ενέργειες. Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε ένας ακόμη ομοεθνής του που βρισκόταν στο πρατήριο. Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η δολοφονία του 37χρονου να σχετίζεται με παρανομες πράξεις κυρίως με ναρκωτικά (χωρίς να υπάρχει κανένα προς το παρόν συγκεκριμένο στοιχείο) αλλά και με αναφερόμενο χρέος της τάξης των 200.000 ευρω που φέρεται ότι είχε προς αγνώστους.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του άτυχου 37χρονου κι η οποία εμφανίζεται ότι συμμετείχε στην ιδιοκτησία του πρατηρίου είναι έγκυος σε δίδυμα παιδιά. Σε μία δολοφονία πάντως που προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ λόγω της διαπίστωσης για την ανεξέλεγκτη δραση της «αλβανικής μαφίας» που προχωρά τους τελευταίους μήνες σε αλλεπάλληλες εγκληματικές επιθέσεις (σε καφετέριες, σε πρατήρια βενζίνης κλπ) με στόχο κυρίως ομοεθνείς τους.

Το αμάξι βρέθηκε καμμένο

Χθες το βράδυ λοιπόν άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν τους δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Θηβών 181. Το αμάξι τράπηκε σε φυγή και αργότερα βρέθηκε καμμένο κοντά στη Λεωφόρο Κηφισού.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία ενός 30χρονου ομοεθνούς του στις 14ης Φεβρουαρίου 2010 στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη. Ο 30χρονος επέστρεφε σπίτι του από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις. Από την έρευνα αυτή είχε προκύψει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το ίδιο που κατείχε ο 37χρονος που είχε συλληφθεί για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

Ως κίνητρο της δολοφονίας φέρεται ότι ήταν οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος. Όμως τελικώς ο 37χρονος απηλλαγη αφού υποστήριξε ότι το όπλο το χρησιμοποίησε άλλο άτομο κι ο ίδιος δεν είχε καμιά σχεση με τον φόνο στην Κυψέλη. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε γίνει βομβιστική επίθεση στην Βάρη στα γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών , στο δίκτυο της οποίας ανήκει το πρατηριο όπου εγινε η χθεσινή βομβιστική επίθεση. Όμως τα στελέχη της ΕΛΑΣ αποσυνδεουν πλήρως τα δύο συμβάντα από την πρώτη φάση της έρευνας τους.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024