Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι Στάιλς - Η νέα φωτογράφισή του επιβεβαιώνει (ξανά) πως είναι το απόλυτο fashion icon

Χάρι Στάιλς – Η νέα φωτογράφισή του επιβεβαιώνει (ξανά) πως είναι το απόλυτο fashion icon

Ο Χάρι Στάιλς μίλησε για την νέα σειρά καλλυντικών του, τα επόμενα σχέδια του και τους One Direction

Ο Χάρι Στάιλς κάνει το επόμενο (φυσικό) βήμα στην καριέρα του: Ασχολείται με τη βιομηχανία ομορφιάς, όπως και οι συνομήλικοί του Αριάνα Γκράντε, Μπίλι Άιλις και άλλοι.

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Dazed που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα , ο τραγουδιστής του Watermelon Sugar μίλησε για την επερχόμενη σειρά ομορφιάς του, Pleasing, και επίσης μίλησε για τα χρόνια που υπήρξε μέλος του συγκροτήματος One Direction και πώς άλλαξε όλη του η ζωή από τότε.

Το βερνίκι νυχιών και οι μικρές χαρές της ζωής

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

Κατά την εφαρμογή ενός προϊόντος από την επόμενη σειρά, με τίτλο Pleasing Pen — ένας ορός ματιών και χειλιών που βοηθά με τα κουρασμένα μάτια — ο Στάιλς αποκάλυψε ότι η ιδέα για τη σειρά ομορφιάς του θα ξεκινήσει με βερνίκια νυχιών.

«Ξεκινά με το βερνίκι νυχιών, γιατί έτσι κάπως γεννήθηκε όλη αυτή η ιδέα», μοιράστηκε ο τραγουδιστής. «Βλέπω ένα χρώμα σε ένα λουλούδι ή σε μια ταπετσαρία ή κάτι τέτοιο και σκέφτομαι, ‘Α, θέλω να το βάλω στα νύχια μου.’ Ήταν ένα διασκεδαστικό μικρό έργο, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και όταν τελικά το ονομάσαμε Pleasing, ένιωσα σαν να ήταν κάτι πολύ περισσότερο από βερνίκι νυχιών. Ανακάλυψα ότι οι στιγμές στη ζωή μου που μου έφεραν τη μεγαλύτερη χαρά είναι οι μικρές, είτε είναι, ξέρετε, το τέλος της νύχτας κάτω από τα αστέρια ή μια μπουκιά φαγητού, είτε κάθεσαι με τους φίλους σου και σκέφτομαι , ‘Ω, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό.’ Είναι πάντα εκείνες οι στιγμές που βρίσκω ότι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω μου, από την άποψη ότι πυροδοτούν κάτι υπέροχο μέσα μου. Πραγματικά πιστεύω ότι η ουσία του Pleasing είναι να βρίσκεις αυτές τις μικρές στιγμές χαράς και να τις δείχνεις στους ανθρώπους».

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

Η νέα σειρά έρχεται να μας «ευχαριστήσει»

Η σειρά Pleasing θα ξεκινήσει με ένα μικρό λανσάρισμα και θα κυκλοφορήσει τα προϊόντα κομμάτι-κομμάτι. Αργότερα, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να δουν έναν ορό Pearlescent Illuminating, Pleasing Pen Matte lip oil και Perfect Pearl βερνίκι νυχιών, τα οποία ο 27χρονος υπόσχεται να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα. Εκτός από τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στον κόσμο, ο Στάιλς ελπίζει να δημιουργήσει ένα φιλόξενο περιβάλλον στους θαυμαστές του.

«Νομίζω ότι αυτό που μπορεί να γίνει με αυτήν την σειρά είναι κάτι παραπάνω από απλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το να δίνεις και να παίρνεις πίσω», πρόσθεσε. «Είμαι ευλογημένος που έχω θαυμαστές που με υποστηρίζουν τόσο πολύ, που πιστεύουν στην ελευθερία και που έχουν δημιουργήσει αυτόν τον ασφαλή χώρο ο ένας για τον άλλον. Το ευχάριστο είναι πραγματικά για αυτούς. Αυτό το συναίσθημα της κοινότητας είναι κάτι που θα θέλαμε να αντανακλάται στο Pleasing».

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

Η σόλο ζωή μετά τους One Direction

Μιλώντας για το πέρασμά του από τους One Direction, ο Στάιλς αποκάλυψε ότι έμεινε έκπληκτος από την επιτυχία που μπόρεσε να επιτύχει το γκρουπ τόσο νωρίς στην καριέρα του. «Ήμουν 16 όταν ξεκίνησε η πορεία μου με τους One Direction. Απλώς τελείωσα το σχολείο και δεν ήξερα τι ήταν αυτό που συνέβαινε», εξήγησε. «Όλα ήταν νέα και συναρπαστικά και δεν ήξερα πόσο θα διαρκούσαν όλα. Έγινε κάπως σαν, «Ουάου, πόσο καιρό μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό;» γιατί πραγματικά δεν περίμενα να συμβεί τίποτα από όλα αυτά».

Και συνέχισε, «Υπήρχε μια εποχή που ήμουν νεότερος, ήμουν στο συγκρότημα και φοβόμουν ότι όλα θα τελειώσουν. Δεν ήξερα απαραίτητα ποιος ήμουν αν δεν ήμουν στο συγκρότημα. Τώρα, η ιδέα να μου πουν, ‘Δεν μας αρέσει πια η μουσική σου, φύγε’ δεν με τρομάζει. Μου δίνει την ελευθερία να πάω πω στον εαυτό μου ‘Τέλεια!’ Δεν εργάζομαι από φόβο. Δουλεύω γιατί θέλω να δουλέψω πράγματα και να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα».

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

Και γιατί να φοβάται άλλωστε; Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Στάιλς, Fine Line, έφτασε στο Νο. 1 του Billboard 200. Ο τραγουδιστής αυτή τη στιγμή προωθεί το άλμπουμ με το Love On Tour και η σειρά συναυλιών του θα ολοκληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου στο UBS Arena στο Belmont Park, της Νέας Υόρκης.

Όχι και άσχημα ε;

View this post on Instagram

A post shared by Dazed (@dazed)

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024