Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Μπάρκουλη - «Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει»

Μαίρη Μπάρκουλη – «Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει»

Η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη διευκρίνισε τι συνέβη με την ανάρτηση κατά της τραγουδίστριας

Έξω φρενών έγινε η Μαίρη Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή. Στο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια έκανε κάποια σχόλια στον Νίκο Μπάρκουλη για την ερμηνεία του, τα οποία όμως δεν άρεσαν καθόλου στην μητέρα του.

Εκείνη με μία ανάρτησή της τα έβαλε με την κριτή του σόου και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο γιος της ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Λίγη ώρα αργότερα το συγκεκριμένο ποστ κατέβηκε από τον λογαριασμό της

Η ίδια μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραδέχτηκε ότι λειτούργησε παρορμητικά και πως δεν έχει τίποτα με την Δέσποινα Βανδή.

Είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε… Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο… εντάξει παιδιά, μάνα είμαι… Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά. Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι  για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε «να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς» και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο».

«Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;» κατέληξε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024